NEPISMENI KADROVI: Evo ko kvari ugled predsednika Aleksandra Vučića

Agencija za borbu protiv korupcije donela je tokom 2018. godine rešenje po kome je dokazan sukob interesa dr. Mijović Nebojše.

Ovo rešenje je konačno bez prava na žalbu. Tako barem piše na sajtu agencije za borbu protiv korupcije.

Takođe, na sajtu agencije stoji imenom i prezimenom da je agencija podnela i krivičnu prijavu protiv dotičnog predsednika opštine Golubac, Nebojše Mijovića, kod tužilaštva. U prilog svemu ovome, ide i to, da je predsednik skupštine opštine stavio rešenje na glasanje ispred odbornika skupštine opštine Golubac. Time se on lično, a i ostali, sakrili iza kolektivne odgovornosti.

Odbornici u S.O. Golubac, često glasaju za svakojake odluke gledajući u predsednika skupštine, i na taj način ne prave grešku, a kriju se iza kolektivne odgovornosti.

Naime, ista ta skupština je donela odluku po konstituisanju da predsednik opštine može da radi u opštini od 10:00 do 15:00 časova. To je isto tada predsednik skupštine opštine stavio na glasanje, i ispostavilo se da je to po tumačenju agencije za borbu protiv korupcije, sukob interesa predsednika opštine, Nebojše Mijovića.

Na sve ovo, sve ove navode potvrđuju i naprednjaci iz Golubca, objavom nekakvog rešenja po kome se predsedniku opštine dozvoljava dopunski rad po isteku radnog vremena u opštini nakon, što znači, nakon 15:00 časova.

Svi drugi argumenti u ovom slučaju, padaju u vodu, pred činjenicom koliko je nepismenih kadrova po unutrašnjosti koji su se dograbili koje kakvih ,,ODGOVORNIH FUNKCIJA“, a neznaju ni ono što je napisano da shvate ili razumeju.

KLIKOM OVDE, MOŽETE PREUZETI ORGINALNO REŠENJE SA SAJTA AGENCIJE ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker