ODBORNICI ZASEDAJU: Na stolu rebalans budžeta opštine Veliko Gradište

Predsednik skupštine opštine Veliko Gradište, Vladimir Štrbac, sazvao je 5. sednicu gradištanskog parlamenta za 1. mart.

Foto: Screenshot Youtube

Na stolu pred odbornicima će se između ostalog naći, predlozi odluke o izmenama i dopunama Odluke o budžetu opštine Veliko Gradište za 2021. godinu, predlog o izmeni Odluke o finansijskoj podršci porodici i deci na teritoriji opštine Veliko Gradište, kao i o sprovođenju javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog komunalnog preduzeća „Dunav Veliko Gradište“ iz Velikog Gradišta.

Na ovom zasedanju parlamenta biće imenovan novi vršilac dužnosti direktora JU “Vlastimir Pavlović Carevac”. Ujedno, odbornici će razmatrati i izveštaje o radu opštinskog pravobranilaštva i izveštaje o radu i Izmene i dopune planova rada i finansijskih planova za 2021. godinu. o Akreditovanju zdravstvene ustanove Doma zdravlja Veliko Gradište“, JU “Vlastimir Pavlović Carevac” , Narodne biblioteke “Vuk Karadžić”, Narodnog muzeja, Turističke oranizacije, JU “Sportski centar” i Centra za socijalni rad Veliko Gradište i Golubac.

Na dnevnom redu je i plan i program Javnog komunalnog preduzeća „Dunav Veliko Gradište“. Razmatraće se i Rešenja o davanju saglasnosti na Izmene finansijskih planova za 2021. godine PU „Majski cvet“ Veliko Gradište, ali i Izveštaji o finansijskom poslovanju u 2020. godini.

Na stolu će biti i Izmene finansijskih planova za 2021. godinu osnovnih škola „Ivo Lola Ribar“ Veliko Gradište, „Vuk Karadžić“ Majilovac, i „Miša Živanović“ Srednjevo i Finansijski izveštaj za 2020. godinu i Izmene Finansijskog plana za 2021. godinu Srednje škole „Miloje Vasić“ Veliko Gradište.

Zbog epidemijske situacije sednica će biti održana u sali Kulturnog centra “Vlastimir Pavlović Carevac“.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker