DRCIZAM LOŽAČA PARNIH KOTLOVA I TURUDUĆKE: Lični pratilac deteta u gradu Čikagu-Požarevcu košta 500.000 evra!

Čist drcizam, bezobrazluk, pendžetiran obraz i pljačka budžeta Grada Požarevca u periodu od 2017. do 2021. godine, a akteri pljačke su niko drugi nego poznati bivši ložač parnih kotlova u Bambiju-master ekonomista Dejan Krstić, predsednica Udrženja za negovanje zdravih stilova života “Veritas” Požarevac i ostali doživotni članovi i članice Nataša Nikolić-Gajić, Slađana Stepanović-Berić i Žarko Jovanović.

bivši ložač parnih kotlova u Bambiju-master ekonomista Dejan Krstić i “pilot”, koordinator organizacione jedinice Centra za socijani rad u Požarevcu Jasmina Turuduć

Dragi građani grada Čikaga-Požarevca! Lični pratilac deteta u Požarevcu košta 59 miliona dinara, preračunato u evrima je 500 hiljade evra. Verovali ili ne “pilot” je Jasmina Turuduć, koordinator organizacione jedinice Centra za socijani rad u Požarevcu u ulici Moše Pijade bb, sa vrlo interesantnim e-mailom dnevnicepo@open.telekom.

Centar za dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju u gradu Čikagu-Požarevcu na svom čelu ima “pametnicu” koja uzima na račun obolele dece stotine hiljada evra za svoj nerad preko dece i omladine ometene u razvoju. Iako je defaktolog, njoj je jedini interes da što više “ćapi” lovu iz budžeta i da neguje zdrav stil svog života sa mlogo evrića.

Jasmina Turuduć je krajem decembra 2016. godine, za radio Boom93 izjavila: “da je uspeh koji postižu deca sa kojom volonterski radi nešto nemerljivo i nenaplativo. To je dokaz da se ne može sve u životu naplatiti i da ne treba da se sve gleda kroz novac. Dakle, ne postoji finansijska nadoknada za to što ste radili.”

Tako je gospođa Turuduć razmišljala 2016. godine, ali ne leži vraže…. Za svaki slučaj, gospođa je rešila da aktivira svoje Udruženje iz 2009. godine, i da krene u lov na budžetsku lovu. Tako je otvorila tri žiro računa i krenula u akciju, “kako postati bogat preko noći”. S obzirom da i vrapci na grani znaju da je Udruženje građana neprofitabilna organizacija na bazi učlanjenja. Turudućka je učlanila i izabrala “binga” ložača parnih kotlova, pošto je nagrada velika, izvlakač nagradne igre dobija za sebe 30%.

2017. godine krenula je uplatnica od mizernih 1.997.068 dinara. Svih narednih godina do današnjeg dana defektolog, direktor Organizacione jedinice za decu i omladinu ometene u razvoju, krenula je uzlaznom putanjom, postala je halapljiva i alava i više interviju iz 2016. godine nije imao nikakvog značaja zato što se njen život promenio iz korena sto posto.

Udruženim snagama sa ložačem parnih kotlova iz Bambija, inače predsednikom komisije na Konkursu za pilotiranje usluge za ličnog pratioca za 5 godina dobili su na “bingu” iz budžeta Grada Požarevca 500 hiljade evra. Trenutno je na lečenju, jer gospođa Turuduć ima upalu prsta zbog copy-past, jer su svi njeni projekti potpuno identični sa sledećim troškovnikom:

– honorari za članove projektnog tima (zahtevamo imena i prezimena projektnog tima-LPD, stručnih članova, koordinatora);

– imena svih sanitarno pregledanih za LPD angažovanih u vrtićima;

– troškovnik agencije za bezbednost na radu;

– zahtevamo ime i prezime računovodstvenog mutivode;

– potrošnju goriva tj. putnih troškova za švrćkanja u toku rada.

Zaštitne maske za vreme korone su vam dobro došle, za sve vaše mahinacije na uštrb ometene dece i omladine u razvoju, a ni jedna tona dezinfekcionih sredstava ne može vam oprati obraz. Da li možete mirno da spavate, kad pomislite koliko kradete iz budžeta, koliko kradete od bolesne dece preko neprofitabilnog Udruženja? Naziv vašeg predloženog programa je iz godine u godinu “Pilotiranje usluge lični pratilac deteta septembar-decembar 2021 godine…i tako već pet godina.

Prozivamo direktorku Centra za socijalni rad, direktorku vrtića, predsednika komisije za ove bahanalije i mahinacije ložač parnih kotlova u Bambiju-sadašnjeg maskiranog ekonomiste da se izjasne i rezervišu mesto u Hajatu pod imenom “Zabela”.

Pozivamo i roditelje da nam se obrate i da daju svoje izjave o svim ovim mahinacijama na uštb njihove dece. Nadajući se da će gospođa Jasmina Turuduć staviti “upaljeni” prst na čelo i zamisliti se za budućnost svog potomstva.

PILOTIRANJE USLUGE LIČNOG PRATIOCA U GRADU ČIKAGU-POŽAREVCU

Lični pratilac deteta u Požarevcu u 2017. godini koštao je 1.997.068 dinara, u 2018. 7.499.960 dinara plus 7.500.000 dinara, što znači 14.999.960 dinara, u 2019. 17.000.000 dinara za celu godinu, u 2020. 13.000.000 dinara za samo četiri meseca i u 2021. 12.000.000 dinara, od septembra do decembra.

(Tpknews.com/M. Joneker)

PROČITAJ I

3 Komentari

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker