JEZIVO OTKRIĆE POLICIJE U BEČU! Unakažen leš Srbina pronađen u laboratoriji za proizvodnju marihuane

Unakaženo telo muškarca, bez prstiju za koga austrijaska policija sumnja da je srpski državljanin pronađeno je juče u stanu u kome je uzgajana marihuana u Beču.

Foto: Screenshot Oe24

Leš u podmakloj fazi raspadanja su pronašli pripadnici Odeljenja za borbu protiv narkotika u bečkom Otakringu tokom operacije otkrivanja i pronalaženja laboratorije za proizvodnju kanabisa.

Kako prenose austrijski mediji ovo je trebalo da bude obična operacija za istražitelje droge iz bečke državne kriminalističke policije, ali se, prilikom upada u stan i otkrića leša, situacija promenila i u istragu je uključeno i odeljenje za ubistva.

Telo muškarca je pronađeno u kadi, a pored je bila i stolica na kojoj je nesrećnik najverovatnije mučen, jer iako je leš počeo da se raspda vidljive su brojne povrede.

Ubice su htele i da sakriju identitet žrtve, zbog čega mu je lice toliko unakaženo i isečeno, a vidljivo je da su uklonjeni i neki delovi kože gde su najverovatnije bile tetovaže koje bi pomogle u identifikaciji, takođe odsečni su mu i svi prsti pa nije moguće utvrđivanje identiteta pomoću otisaka.

– Način egzekucije, ali i otežavanje idnetifikacije ukazuje na balkansku mafiju. Identitet mrtvog čoveka trenutno nije moguće utvrditi, ali DNK će pomoći u tome. Pretpostavlja se da je ubijeni srpski državljanin, jer prema informacijama dobijenim od stanara zgrade postoje ozbiljne indicije za to – rekli su istražitelji za medije.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker