U IME SNS KARTELA: Šta radi starac od 67 leta kao nestranačka ličnost u Dunavskoj ulici u Požarevcu?

Od dolaska Aleksandra Dimitrijevića na čelo JKP “Vodovod i kanalizacija” Požarevac, ništa više nije isto. U požarevački Vodovod je ušao kao smeran i skroman, a nakon toga je pokazao svoje pravo lice, lice bahatog, bezobraznog i do krajnjih granica zlobnog čoveka.

Aleksandar Dimitrijević/Foto: Čitalac TPKNEWS-a

Tako da danas, u subotu 26. februara oko 14:00 časova, Aleksandar Dimitrijević, direktor požarevačkog Vodovoda, u svojoj 67 godini života vrši kampanju za požarevački SNS kartel, gde obmanjuje narod Dunavske ulice u Požarevcu obećavajući im kule i gradove u zamenu za glasove, iako se, inače, deklariše kao nestranačka ličnost.

Na fotografiji koja je uslikana danas oko 14:30 časova jasno se vidi Aleksandar Dimitrijević, skromno obučen u boje vodovoda kako stoji u Dunavske ulici u Požarevcu i obmanjuje narod. Pa se mnogi zapitali šta to nagoni starca od 67 leta da radi ove nečastive stvari, i to u ime SNS kartela?

Da podsetimo, Aleksandar Dimitrijević je poznat po uništavanju svega čega se dohvati, kao skakavac kad dođe na kukuruz. Krenuo je od požarevačke Ciglane koju je kao direktor uništio i otišao. Posle je na red došao Bambi, gde je poslat u Neresnicu da rukovodi fabrikom vode „Duboka“. Preduzeće (fabrika vode) je uništeno, a potom prodato LAD grupi, i gle čuda, Aleksandar Dimitrijević je ostao direktor i u Lad grupi. Naravno, i tu nije bio miran, pa je njegovo „angažovanje“ okončano istragom tužilaštva o ispumpavanju sredstava fiktivnim fakturama u iznosu od blizu 50 miliona dinara!

Nakon toga dolazi na čelo požarevačkog Vodovoda gde za nepune pola godine, stari i iskusni lisac u dilu sa svojim mentorima „koordinatorima SNS-a“, ulazi u „posao veka“, iznajmljivanje lokala od 1,5 milona evra na 10 godina od sudskog izvršitelja Marka Nikolića, pod izgovorom da je stara zgrada Vodovoda vraćena u restituciji, a kao što vidimo, još uvek je na starom mestu, a Komunalno je još uvek unutra.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

8 Komentari

  1. Сликао и послао информацију скраћени кудравко који је посао добио захваљујући жени. Патуљасти злостављач вероватно претендује да буде директор. Искомплексирани је мало љубоморан.

  2. Ne mogu da rade mladi zbog ovog naprednjackog uništivača požarevačke privrede! Svi će ovakvi biti procesuirana posle pada njihovog vođe AV, 3. April!

  3. 3 aprila, svi na glasanje, glasajmo za pristojnu budućnost naše dece, protiv ovog nakaradnog zla, kriminala i bahatosti. Sad ili nikad, samo to nam je spas, živjela SRBIJA!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker