IZDROGIRALI SE I NAPILI ZA PRAZNIKE, PA SELI ZA VOLAN: Policija u Braničevskom okrugu uhvatila devetoro bahatih vozača

Saobraćajna policija u Braničevskom okrugu, tokom praznika, isključili su iz saobraćaja devetoro vozača, četvoricu muškaraca i dve žene koje su vozile pod dejstvom alkohola i trojicu pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Ilustracija

Mladić (22) koji je u okolini Golupca upravljao automobilom „pežo“ sa 1,57 promila alkohola je, kako se sumnja, izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je retrovizorom udario ruku devojčice (14) koja se kretala trotoarom.

Devojčici su konstatovane lake povrede, a mladić je, nakon saobraćajne nezgode, pobegao sa lica mesta, a policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Saobraćajna policija u Kostolcu, Velikom Gradištu i Požarevcu zaustavila je vozače motokultivatora (30), „renoa“ (35) i „bmv-a“ (34) koji su vozilima upravljali sa 1,86 promila alkohola u organizmu, 1,72 promila i 1,37 promila, kao i vozače „opel-astre“ (26) i „opela“ (40) sa 1,35 i 1,30 promila alkohola.

U Požarevcu, vikend naselju Srebrno jezero i Kostolcu iz saobraćaja su isključeni dvojica vozača „fijata“ (28) i (30), kao i „alfe“ (23) pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker