IZMET I FEKALIJE PRIORITET KUČEVAČKE VLASTI: Lošeg puta nisu pošteđeni ni pokojnici na svom poslednjem putu

Pojedine ulice u Kučevu već više od godinu dana stoje „razrovane“ zbog izgradnje fekalne kanalizacije, građani koji prolaze tim ulicama muku muče sa ogromnim kanalima na putu, prašinom po suvom i ogromnim barama po kišnom vremenu.

Foto: Privatna arhiva

Posebno je kritična ulica Velimira Damjanovića koja ide ka “Starom groblju”. Prilikom obilnih padavina stvara se bujična reka i ulazi ljudima u dvorišta i kuće koje su smeštene u ovoj ulici. Oni koji odlaze u posetu grobovima svojih najmilijih jedva stižu do groblja katastrofalnim i veoma opasnim putem.

Izuzetno lošeg puta nisu pošteđeni ni pokojnici na svom poslednjem putu do kapele i večnog konačišta.

Predhodna vlast je odmah nakon prošlih lokalnih izbora, pre konstituisanja nove vlasti, obezbedila sredstva za asfaltiranje kompletne ulice Velimira Damjanovića do “Starog groblja” što je i učinjeno. Ubrzo nakon toga sadašnja vlast odlučuje da kroz kineski kredit kojim je zadužena cela Srbija sprovede zamenu kanalizacionih cevi i iscepa nov asfalt, što verno dokazuje da su izmet i fekalije sadašnjoj vlasti prioritetniji od pijaće vode i njenih građana.

Umesto da se o istom trošku u već iskopanim kanalima za kanalizaciju smeste električni, telefonski i internet kablovi i zamene vodovodne cevi, jer u većem delu varoši još uvek se za protok pijaće vode koriste azbestne vodovodne cevi postavljene pre sedamdeset godina, vlast je odlučila da Kučevo i dalje liči na predgrađe Bangkoka umreženo visećim kablovima od sorte.

Doduše niko nije ni očekivao ništa drugo od predsednika opštine Kučevo dr Ivana Rajčića i njegovog zamenika Nenada Mikića jer oni nisu tu zato što su najbolji u ovoj opštini, već su tu zato što su postavljeni primenom sile, urušavanjem ustavnog poretka i samovoljom jednog čoveka “Ace Karatiste” koga i ne zanimaju građani Kučeva već samo lični interesi.

(Dopisnik1 tpknews.com iz Kučeva)

PROČITAJ I

17 Komentari

  1. Porvrdjujem svaku reč iz ovog teksta još mogu da dodam da je i gora situacija. Dvorišta su nam puna rizle nanešene sa puta kad padaju kiše a nema ko nije iscepao gumu na ovom putu.. Hvala što se bar neko od medija setio da napiše o ogromnom problemu gradjana Kučeva.

  2. Ma to je uzas koji traje godinu ipo dana. Asfaltirali su i posle tri meseca iscepali za gas pa onda za kanalizaciju nemaju pojma sta rade. Skup nepismenih i korupiranih vode opstinu.

  3. Umesto da u taj kanal ubacuju i cevi za vodu,sve moguće kablove a ne ponovo da cepaju asfalt. Ovo je katastrofa od vlasti,ova opština mi više liči na sanatorijum ludaka nego na neku instituciju.

  4. Nema ništa od novog asfalta,opština je bankrotirala,nemaju pare ni za plate a kamoli za bilo kakav asfalt. Šta će biti tek kad budu počeli da prekopavaju nove trotoare? Ludaci

  5. Dokle više da nam ovi Opštinski debili zagorčavaju život?Vidim ja predsednika Opštine ili bolje rečeno mesne zajednice Kučevo pošto u Kučevu trenutno zivi 650 građana a nekada je ih je bilo 5.000 prođe pored mene autom 200 na sat i pravac kod Širke na piće a obično se to piće pretvori u DVE GAJBE PIVA.Verovatno je pročitao najnovije vesti na TPK NEWS pa će posle redovne doze da skoči do švalerke da se slatko isplače na njenim grudima.E Rajo,Rajo,na*ebo si ga samo što si toliko glup da ne možeš još da ukapiraš.

  6. Acin upravnik hotela Cikutar isto ide tim putem i ne buni se. Sta vam fali malo truckanja do juce ste se vozili u zapregu, blato do guse a sad hocete asfalt. Nije Aca dosao na vlast da vama bude bolje vec njemu vi osvojite vlast da vam bude bolje

  7. U razgovoru sa Rajičićem,rekao mi je u lice,šta ima da vam asfaltiram taj put kada ta ulica nije toliko prometna a i stalno se nešto bunite i pričate po gradu da ja slušam Acu karatistu i svašta potpisujem.A asfalt će te da dobijete na “BLAGOVEST”.

  8. Bre ovaj Rajčić veci lažov od Noleta.Hvalio se da se Kučevo mnogo izgradilo zahvaljujuci njemu,da je doveo investitore i da je on sve vozače zaposlio kod Kineza.Šta reci posle ovakvih njegovih izjava i nebuloza osim:RAJČIĆU BRE,LAŽEŠ KAO PAS!!

    1. Lažni dušebrižnici možete da gapopušite Novici a sad i Rajčiću. Nabio vam Nole strah u kosti, kad ga vidite samo cičite, kevćete, i kmečite.

      1. Popu*io je nama Nole odavno onu stvar a i ti bi Gagi mogao da nam ga malo produvaš mada bi ti preporučili da čutiš i sediš sa tatka na klupi ili da izeš neki burek pun spe*me kod Jarca jer svi znaju da si GRADSKI ŠPIJUN.I kad tajno slikaš gledaj da nas sve uhvatiš za PULA.

  9. Nove info o TRANSEVROPSKOM
    (Atlantski okean-Crno more ) ,,KORIDORU ŽIVOTA,,/
    ,,ZABRANJENOM KORIDORU,,
    celog ovog galopirajućom brzinom
    IZUMIRUĆEG I NESTAJUĆEG
    ,,AFRIČKOG KONGO REGIONA,,,Istočne Srbije ,
    javna Facebook grupa :
    AUTOPUT ISTOČNE SRBIJE

  10. Siniša Brsan: ciu, ciu, ciu, ciu
    Armuš: skiu, skiu, beeee, beeee, beeee
    Miljković: hik,hik što čičite, njačete i blejite drugovi…hik, hik
    Lale: stoka pijana…hik, hik, ja više ne pijem..hik

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker