ALARMANTNO! Eksplozija broja inficiranih u Velikom Gradištu! Korona ušla i u vrtić!?

U par gradova u Srbiji proglašena je vanredna situacija i uvedene su stroge restriktivne mere zbog naglog skoka zaraženih, a očekuje se otvaranje i novih kovid bolnica širom Srbije.

Tako je u Velikom Gradištu, prema nezvaničnim informacijama našeg portala, od ponedeljka 22. juna od virusa COVID-19 obolelo najmanje šest osoba, jedna četvoročlana porodica, jedno dete iz vrtića i jedan mladi sportista.

Takođe, kako naš portal nezvanično saznaje, testiran je i sin sekretarice predsednika opštine Veliko Gradište.

Istovremeno, iz Doma zdravlja lekari poručuju da su zvanični brojevi o broju obolelih u Velikom Gradištu daleko od istine, te da tek treba da pristignu rezultati velikog broja testiranih.

Kada su u pitanju zvanične informacije o broju obolelih novinari su naišli na zid ćutanja a na pitanja novinara direktorka Doma zdravlja u Velikom Gradištu poručila je „da treba da zaboravi njeno ime“ zbog pisanja u prethodnom periodu o epidemiološkoj situaciji u ovom gradu.

Inače, od početka epidemije virusa korona u opštini Veliko Gradište zvanično je obolelo osam osoba, dok po nezvaničnim informacijama broj obolelih je mnogo veći, dok je muškarac star 41 godinu iz Doljašnice preminuo.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker