BRUKA U BOLNICI U PETROVCU NA MLAVI: Dvojica lekara stajala i posmatrala dok su sestre vrištale i rvale se sa naoružanim dekom iz Žagubice

Dok je jedan anesteziolog odmah dotrčao da odbrani svoje koleginice od pacijenta koji ih je davio pa napao nožem, dva doktora nepomično su posmatrala čitav incident. Na sve to, pomahnitali čovek je 74-godišnjak, a “nekolegijalne kolege” su mnogo mlađi muškarci, kaže izvor.

Foto: Shutterstock/Telegraf/Facebook

Pomahnitali pacijent S. J. (74) iz Žagubice, u Opštoj bolnici Petrovca na Mlavi prvo je u ambulanti 21. marta uveče krenuo da davi i nožem ubije dve medicinske sestre – Jelenu Janković i Ljiljanu Brzanović.

Ljiljanu je S. J. počeo da davi u amublanti, a njen vapaj u pomoć čuo je anesteziolog Saša Milojević i priskočio joj u pomoć. U međuvremenu, pacijent je izvukao nož i krenuo na Jelenu koja se tu zatekla.

Ljiljana Brzanović/Foto: Facebook

– Skočio je s leđa na mene dok sam zaključavala vrata sobe. Napao me je pacijent bez ikakvog razloga i koga ne poznajem. Uspela sam da ga zadržim i dozovem pomoć. Šokirala sam se reakcijama drugih ljudi koji su čuli moje zapomaganje i vrištanje, a nisu reagovali. Veliko hvala dugujem doktoru koji je dotrčao do mene i spasio me – ispričala je Janković.

Ona se, rvala sa njim, dok isiti lekar, Saša Milojević nije ponovo priskočio u pomoć.

Jelena Janković/Foto: Facebook

Međutim, kako saznajemo, bliži od doktora Milojevića bila su još dvojica kolega. Njih dvojica, muškarci i mlađi od 74-godišnjeg pacijenta, da su se umešali i možda i zajedno ga savladali, čitava drama mnogo kraće bi trajala, a dve žene bile bi bezbedne.

(Tpknews.com/Telegraf.rs)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker