Počeli radovi na gasifikaciji u opštini Golubac (VIDEO)

U naselju Donja Kruševica, počeli su radovi na izgradnji gasovoda na području opštine Golubac u dužini od 131 kilometar, sa 4oo  gasnih priključaka.

Vrednost ovih radova je 8 miliona dinara, a gas će građani moći da koriste za četiri godine. U prvoj fazi gradi se gasovod za šest naselja u dužini od 34 kilometara i sa 105 gasnih priključaka. Pored ovog velikog projekta izgradnje  gasifikacije, realizuju se  i mnogi drugi kapitalni projekti.

U prisustvu predstavnika Srbijagasa, Gas-investa, lokalne samouprave i meštana, u naselju Donja Kruševica, počeli su radovi na gasifikaciji opštine Golubac.

Tom prilikom, predsednik opštine dr Nebojša Mijović je naglasio da je izuzetno zadovoljan što je ogroman trud uložen u realizaciju ovog projekta, počeo da daje konkretne rezultate i da početak radova predstavlja izuzetno važan događaj za sve stanovnike Opštine Golubac i dodao da su aktivnosti započete još 2006. godine izradom studije o načinu dovođenja prirodnog gasa u opštini Golubac, nakon čega je 2008.godine, opština ušla u program investicija JP Srbijagas.

Gradimir Jakovljević, tehnički direktor Gas-investa koji je strateški partner, je obećao da će ovu investiciju izvršiti u ugovorenom roku i u kvalitetu saglasnom tehničkoj dokumentaciji, a zamolio je i građane opštine Golubac da budu strpljivo prilikom radova na postavljanju gasovoda, i da će moći da gas koriste za četiri godine.

TPKNEWS/Sat Tv

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker