VELIKO GRADIŠTE: Gradi se višenamenska sportska hala na Srebrnom jezeru

Turistička organizacija Velikog Gradišta objavila je poziv za podnošenje ponuda za prvu fazu gradnje višenamenske sportske hale na Srebrnom jezeru.

Objekat će se nalaziti na zemljištu površine 41,22 ara, bez izgrađene infrastrukture, a vrednost radova koji bi trebalo da budu okončani u roku od 70 kalendarskih dana procenjena je na 22 miliona dinara, bez poreza.

Rok za dostavljanje prijava ističe 23. januara u 11 sati, a pola sata kasnije zakazano je njihovo otvaranje. Odluka o dodeli ugovora biće doneta u roku od 25 dana, a najavljeno je da će osnovni kriterijum biti najniža ponuđena cena.

Inače, gradnja sportske hale je planirana zarad razvijanja sportskog turizma u opštini Veliko Gradište. S obzirom na to da će novi višenamenski objekat odgovarati i standardima za reprezentativna nadmetanja, Veliko Gradište je na sigurnom putu da, pored košarkaškog, postane i odbojkaški centar Srbije i regiona.

Uslovi za košarkaške treninge i takmičenja, podsetimo, stekli su se lane, kada su izgrađena četiri terena sa tartan podlogom vrednom osam miliona dinara, koliko su uložili Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija s jedne, i lokalna samouprava, s druge strane.

Sportske sadržaje će, upotpuniti i buduća trim-staza, za čiju je izgradnju kod Ministarstva turizma aplicirano za 13 miliona dinara.

konkursna-dokumentacija-sportska-hala-2016

TPKNEWS/Novosti

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker