DRAMA U NIŠKOJ BANJI: Recepcioner ubio vlasnika vile zbog devojke, pa se zaključao u zgradi! (FOTO/VIDEO)

U Niškoj Banji kod Niša rano jutros se desilo ubistvo u jednoj od vila u ovom turističkom mestu. Kako nezvanično saznajemo ubijen je D.D. (65), vlasnik vile “DND”, a kako saznajemo njega je ubio jedan recepcioner zaposlen u objektu.

banja_1000x0

Kako nezvanično saznajemo, motiv ubistva je ljubomora. Vlasnik vile bio je zainteresovan za devojku koja se zabavlja sa recepcionerom i on je zbog toga iz pištolja ubio svog šefa.

Ubistvo se dogodilo rano jutros, a ubica se još nalazi u vili u kojoj je počinjen zločin!

ubistvo_1000x0

Kako javljaju reporteri sa lica mesta, policija je blokirala ulaz u Nišku banju i opsadno je stanje, a ne može se prići ni vili u kojoj se dogodio zločin.

Iz daljine se čuje policija koja preko megafona komunicira sa osumnjičenim za ubistvo kako bi ga naterala da se preda.

Saobraćaj u glavnoj ulici je obustavljen, a naoružani policajci su svuda oko vile.

Iz daljine se nekoliko sati čula policija koja je preko megafona pokušavala da uspostavi komunikaciju sa osumnjičenim za ubistvo kako bi ga naterala da se preda. Na lice mesta stigle su i njegova sestra i devojka, i policija je i preko njih pokušavala da uspostavi komunikaciju za ubicom, međutim on se nije odazivao.

Iako se u prvi mah nije znalo da li u vili ima još nekoga sem ubice i da li je u pitanju talačka situacija policija je zvanično rekla da u vili nema gostiju.

ubistvo-niska-banja

Oko 10.25 na lice mesta stigli su pripadnici Žandarmerije koji se raspoređuju oko kuće.

Prvo je Žanradmerija pod punom ratnom opremom prišla vili, pa su se začule dve detonacije, najverovatnije od šok bombi, pa je ekipa Hitne pomoći brzo došla na lice mesta.

Kako javljaju reporteri sa lica mesta, odmah nakon upada čuli su se glasni povici: “Hitna, hitna, brzo unutra!” Nakon čega je ekipa hitne pomoći utrčala u vilu.

ubistvo-niska-banja-1

Glas pregovarača se više ne čuje, Hitna pomoć je u vilu unela nosila i posle nekoliko minuta iznela jednu osobu na njima.

U pitanju je bio ubica D.J. koji je zatečen u sobi u vili u besvesnom stanju i sa prostrelnom ranom na glavi.

– Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, upali su, u sobu, u vili „”DND” u kojoj se nalazio D.J. (42) koji je osumnjičen za ubistvo vlasnika vile i tom prilikom zatekli su ga u besvesnom stanju, jer je pokuššao da izvrši samoubistvo – saopštio je MUP.

Osumnjičeni je kolima Hitne pomoći prevežzen u Urgentni centar u Nišu.

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker