PUČE PETARDA: Deklasirana Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi u Požegi (VIDEO)

U 11. kolu Srpske lige zapad Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi je pregažena, rezultatom 5:0 u Požegi, a po razvoju događaja moglo je biti još golova.

Foto: Screenshot

Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi je nastupila u sastavu: Simonović, Marjanović (Dakić 46′), Stević, Đokić, Živanović (Stefanović 58′), Martinović, Nedinić, Doderović, Panović, Radovanović (Božović 46′) i Isailović.

Domaćini Sloga iz Požege je nastupila sa svojim standardnim sastavom: Nikola Tasić, Kolarević, Cerović, Nikolić (Vlašić 77′), Janjić, Željko Tasić, Ristić, Jovanović (Šarčević 61′), Tošić ( Bogićević 61′), Plazinić (Stanić 77′) i Lukić (Janković 66′).

Utakmicu je sudio Mladen Jakovljević iz Ljiga, prvi pomoćnik je bio Duško Đurić iz Kragujevca a drugi Nikola Simić iz Valjeva.

Tokom prvih 45 minuta, nije bilo prevelikih prilika a prva je zabeležena u 28. minutu kada je Ristić izveo korner sa leve strane, a Željko Tasić odlično šutirao glavom, pravo u dobro postavljenog Simonovića. Vođstvo Sloge iz Požege je stiglo u 34. minutu. Dosuđen je prekršaj nad Plazinićem, lopti je prišao Ristić i uputio odličan centaršut na drugu stativu. Simonović je krenu na loptu, ka njoj je išao i Nikolić. Kapiten Sloge je pre došao do lopte a Simonović udario u njega i pao. Lopta ide pravo na nogu usamljenog Željka Tasića za vođstvo domaćih od 1:0.

Jakovljević je prvi deo produžio 4 minuta što je bilo Požežanima dovoljno da postignu još jedan pogodak. Doduše zahvaljujući nesigurnom Simonoviću. Ka lopti su išli Jovanović i Simonović, golman Sloge 33 je bio bliži ali je lopta bila mala pa je on promašio. Tu priliku Jovanović ne propušta i pogađa prazan gol za miran odlazak na veliki odmor. Rasterećen domaćin je dominirao u nastavku utakmice.

Prvo je Plazinić u 49. minutu zatresao prečku a Lukić u nastavku nije bio spretan. Zato je tu tri minuta kasnije bio Ristić. Lukića nije hteo gol ali su asistencije bile prave. Preko njegove noge dolazi pas za stopostotnu priliku koju Ristić lagano pretvara u svoj prvi, a Slogin treći gol na ovoj utakmici.

Svoj drugi gol na ovoj utakmici Tasić postiže u 65. minutu. Još jednom je Ristić izveo udarac iz ugla na prvu stativu je natrčao Tasić i uz malo sreće se po drugi put upisao u listu sterlaca.

Sloga 33 je na ovoj utakmici po prvi put zapretila preko Martinovića u 72. kada njegov udarac za malo nije bio neprecizan, ali je zato Ristić bio precizan na drugoj strani. Igrao se 78. minut kada je Šarčević ubacio loptu sa desne strane, Ristić je bio potpuno sam na petercu gostiju i imao je ispred sebe svo vreme ovoga sveta da se namesti i loptu smesti iza leđa nemoćnog Simonovića, za 5:0.

Na kraju zaslužena pobeda domaćina iz Požege a Sloga 33 iz Petrovca na Mlavi nemaju za čim da žale jer su se, izgleda, u ovom trenutku namerili na mnogo kvalitetnijeg protivnika.

Naime, trener Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi, Aleksandar Stojmirović, je pokazo veliku dozu neprofesionalizma jer nije želeo da dođe na konferenciju za novinare. Što bi se reklo ko gubi ima pravo da se ljuti.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker