NUDI ONO ŠTO NI JEDAN POLITIČAR NE MOŽE: Marko iz Požarevca tvrdi da je najbolji frajer u gradu (VIDEO)

Sigurno ste ovih dana naleteli na snimke čuvenog Marka iz Požarevca, koji je “preko noći” postao internet senzacija. Marko je postao poznat zahvaljujući snimcima u kojima tvrdi da osvaja osmehom i harizmom, a nikada parama.

Foto: Twitter/Screenshot/Tvit_Mudrolije

Marko iz Požarevca, koga na TikToku prati skoro 12.000 ljudi, razbija teoriju da devojke traže isključivo finansijski stabilnog muškarca.

On u svojim videima ističe da nikada neće biti muškarac koji devojci nudi novčanik pun para i skupe automobile.

– Neko nudi skupe nekretnine, pun novčanik para, skupe automobile. Ja nudim za nju moj osmeh na licu, intelekt, harizmu, moju dobrotu. Nudim sebe, a ne novac, a ne materijalne stvari. Ako te ja osvojim, želim da te osvojim zbog sebe samog, a ne zbog materijalnih stvari – , rekao je Marko u jednom TikTok snimku, u kom dramatično skida naočare za sunce.

Osim pomenutim, Marko je još jednim snimkom kupio pažnju korisnika interneta. Korisnici društvenih mreža najviše vremena poklonili su videu u kom skida svoju majicu, nakon što pukne prstima.

– Mogu li da vas pitam nešto? Šta će da se desi ako puknem prstima ovako? Desiće sa magija – , rekao je Marko, koji je pokazao svoje telo i namignuo u kameru.

Naravno, srpskim tviterašima ništa ne može da promakne, pa su tako i Marka okarakterisali kao tip muškarca kojeg odbiješ, a on kaže: “Ne znaš šta propuštaš”.

“Jako me je sramota da ovo gledam, ali ovo je onaj lik što te smara do besvesti glupostima”, “Žene, bežite od ovakvih”, “Ako je ovo oglas, neka mu neko kaže da će ostati sam do kraja života”, neki su od komentara na Tviteru.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker