Predstavnici opštine i Crvenog krsta Veliko Gradište uručili novčanu pomoć Turskoj i Siriji

Predstavnici opštine i Crvenog krsta Veliko Gradište juče su uručili novčanu pomoć Turskoj i Siriji povodom katastrofalnog zemljotresa koji je zadesio ove dve zemlje.

Foto: Promo

Prikupljena pomoć u iznosu od 204.420 dinara uručena je direktno ambasadi Sirije, dok je isti iznos uplaćen i na namenski račun Turske.

Novčanu pomoć su uručili zamenik predsednika opštine Slađan Marković i sekretar Crvenog krsta Miloš Životić, a pored sredstava koje je donirala opština, novac je prikupljen i u zajedničkoj akciji SNS aktivista.

Predstavnici ambasada su se zahvalili na donaciji budući da je nedavna katastrofa odnela veliki broj žrtava i pričinila veliku materijalnu štetu u obe zemlje.

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Znate li vi, koliko socijalnih slučajeva ima u opštini Veliko Gradište i koliko penzionera bukvalno gladuje? Mnogo više ima onih koji nisu evidentirani kao socijalni slučajevi, a žive na ivici egzistencije, ali im ponos i dostojanstvo ne dozvoljavaju da zakucaju na vtata opštine i zatraže pomoć. Lepo je pomoći drugim državama, ali najpre treba pomoći svom narodu.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker