30 DANA PRITVORA TABADŽIJI: Ovo je klinac (19) iz Kučeva koji je brutalno prebio dva policajca

Policija u Kučevu uhapsila je Milana Vojkića (19) zvani Mike iz Ševice, zbog sumnje da je nakon verbalne rasprave prebio policajce Zorana Dimitrijevića-Pilje i Sašu Todorovića-Kljas.

Milan Vojkić/Foto: Screenshot Facebook

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Petrovcu na Mlavi pokrenuo je istragu i odredio pritvor od 30 dana osumnjičenom Milanu Vojkiću (19) iz Ševice, zbog sumnje da je počinio dva krivična dela – nanošenje teških telesnih povreda i sprečavanje službenog lica u vršenju dužnosti, dok će njegovom saučesniku, 21. godišnjem mladiću, krivična prijava biti podneta u redovnom postupku.

Ova krivična dela osumnjičeni su počinili u ranim jutarnjim časovima, oko 3:00 sata, u nedelju 4. oktobra, ispred diskoteke “City” u Kučevu, nakon što je došlo do masovne tuče među posetiocima diskoteke.

U toku tuče neki od prisutnih krenuli su ka izlazu iz diskoteke, na samom izlazu iz diskoteke u trenutku kada su stigla dva policijska službenika Stanice policije iz Kučeva, Zoran Dimitrijević-Pilje i Saša Todorović-Kljas, koji su pokušali da smire situaciju, Milan Mika Vojkić (19) i 21-godišnji mladić brutalno su nasrnuli na policajce.

PAO MU MRAK NA OČI: Klinac iz Kučeva brutalno pretukao dva policajca

Kako su ispričali očevici za TPKNEWS, Vojkić je bio u vidno alkoholisanom stanju. Po izlasku iz diskoteke on se odmah zaleteo i udario jednog od policajaca u glavu koji je zadobio teške telesne povrede glave pri padu.

Nakon što je nokautirao prvog policajca, okrenuo se i počeo brutalno da pesniči u glavu i šutira, zajedno sa 21-godišnjim mladićem, i drugog policajca kome su polomili nogu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

12 Komentari

  1. Nikada ni jedan pandur nikada nije pokusao da smiri situaciju. Bas naprotiv i sami udju u tucu i jos vise raspiruju strasti. Znam decka, dobar je, i ne bi nikog napao bez razloga. Kad ce panduri da pocnu da odogvaraju za svoja zlodela???!!!

    1. Panduri sami sebe prebili?Dobar decko koji nekome polomi nogu,kako da ne.Pretpostavljam da se vec sjajno provodi u pritvoru:)))

  2. Napad na službeno lice prilikom vršenja službene dužnosti. Da mu sudija odreze jedno 10 godina pa da se takvi nauče pameti. Ako mu je tata Naprednjak, izvući će se bez kazne.

    1. E bas taaakoo. Da budu u prdari 10 god za primer drugima.
      Ali nebi me zacudilo da prođu sa laksom uslovnom jer im je žao što su to učinili.

    2. Kakvi 10 godina? Ako je taj napao i prebio policajca sa 19 godina, pa sta ce da uradi drugome? Mislis da ce taj nekada da bude uzoran gradjanin? Samo moze da bude gori, nikad bolji. 40 godina najmanje> Tako nekoliko njih pa da vidimo da li ce neko da pomisli da se pobije na ulici sledeci put!

  3. Jebo ja tu policiju kad ih mlati pijan covek.. Ko sve danas preko veze ne dobija posao.. Oni ce nekog da zastite i da budu bezbednost sramota.

    1. Bravo za komentar. Policija ne može ni sebe da zaštiti a ne gradjanina. I treba da ih tuku kada su nesposobni.

  4. Danasnja policija sa poslovima preko stele zna samo prici i napisati kaznu jer se stalo ne sekund negdje gdje ne bi trebalo ili ako ne radi sijalica ili ako neko nije vezao pojas. A natambura ih i polomi im kosti pijani 19-godisnjak… Dijete pijano im bukvalno prebije kosti. Pa prebijte sami sebi vrat … Vi da zavodite red i stitite nekoga… E braco draga sta docekasmo

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker