SLUČAJ PORODILJE IZ PETROVCA NA MLAVI: David i Džesika danas preuzeli telo bebe, sutra sahrana!

Slučaj porodilje iz Petrovca na Mlavi koji je posle tragičnih dešavanja uznemirio javnost, dobilo je svoj konačni epilog.

Kako su potvrdili za TPKNEWS David Nedeljković i Džesika Floranović, danas su konačno, posle skoro sedam meseca, iz mrtvačnice bolnice u Petrovcu na Mlavi preuzeli telo svoga mrtvorođenog deteta.

Podsetimo se, u petrovačkom porodilištu je Davidova supruga Džesika Floranović (23) rodila, po rečima lekara, mrtvu bebu, čije posmrtne ostatke nisu želeli da im daju. Ipak, roditelji nisu poverovali u ovu priču, jer Opšta bolnica u Požarevcu, gde je telo mrtvorođene bebe Džesike Floranović poslato na obdukciju, nije želelo da da bebu roditeljima, uz obrazloženje da nije živorođena, pa se zato tretira kao fetus, koji će biti uništen kao medicinski otpad.

Ovaj slučaj koji je potresao celu Srbiju u javnost su izneli Džesika i njen suprug David Nedeljković, koji su izrazili sumnju u postupanja lekara, jer je njihova beba 28. decembra rođena mrtva. Takođe, oni su sumnjali i da je beživotno telo, pokazano ocu u petrovačkoj bolničkoj kapeli 30. decembra, zaista njihova beba.

Nakon ovih sumnji, Osnovni javni tužilac u Petrovcu na Mlavi, po uputstvu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, naložio je da se izvrši reobdukcija mrtvorođene bebe iz Ranovca, na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Kako bi se nepobitno utvrdilo da li je mrtvorođena beba zaista dete Džesike Floranović (23) iz Ranovca, tužilac je naložio obavljanje i DNK analize.

Međutim, delimično urađene DNK analize na kraju su pokazale da nikakve krađe bebe nije bilo, s time što je osnovni tužilac iz Petrovca na Mlavi zatražio od Instituta za sudsku medicinu u Beogradu izveštaj reobdukcije tela mrtvorođene bebe, kako bi se razrešila misterija da li je dete mrtvorođeno, ili je u pitanju greška lekara.

Sahrana će biti obavljena u utorak 14. jula u 13:00 časova na porodičnom groblju u Ranovcu.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

3 Komentari

  1. Izvinjavam se za prethodni komentar. Tek sada sam primetio, da je fotografija montirana i da se na njoj vidi i prednjina automobila.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker