NARUČENO BATINANJE: Brutalno pretučen ispred porodične kuće bivši predsednik SNS Odbora iz Velikog Gradišta!

Zlatko Šulović-Šule (65) bivši predsednik SNS Odbora iz Velikog Gradišta, u petak ujutru, u 08:00 sati, bru­tal­no je pre­tu­čen ispred porodiče kuće na Srebrnom jezeru.

Zlatko Šulović-Šule / Foto: Privatna arhiva

Kako saznaje TPKNEWS, Šulovića su batinaši u petak ujutru sačekali ispred njegove porodiče kuće na Srebrnom jezeru i brutalno pretukli.

Kako su kamere zabeležile, Šulovića su dvojica za sada nepoznata lica čekala u autu na parkingu ispred njegove kuće na Srebrnom jezeru, od 07:00 do 08:00 sati. Kada je Šulović u 08:00 sati izašao iz kuće, dvoje nepoznatih lica izašla su iz vozila i prišla Šuloviću sa namerom da iznajme jednu sobu. Dok im je objašnjavao uslove za iznajmljivanje jedan od njih ga je iznenada pesnicom udario u glavu. Od siline udarca koji je zadobio Šulović je pao na zemlju, nakon toga su ova dvojica počela da ga šutiraju narednih 15-20 minuta.

Šulovićeva supruga koja se u tom momentu nalazila u kući, a koja je pre par meseci doživela infakt zbog stresa, čuvši viku i zapomaganje njenog supruga, istrčala je van iz kuće i počela je da vrišti i doziva upomoć, međutim niko od prolaznika niti komšija nije pritekao u pomoć.

Nakon 15-20 minuta tj. kada su batiši procenili da je bilo dovoljno, vratili se u crno-teget boje “Audi” registarskih tablica “SD 042 MĐ” i udaljili sa mesta zločina.

Nakon dolaska policije izvršen je uviđaj na mestu zločina, i trenutno se traga za vlasnikom “Audia”.

Šulović je zbrinut u domu zdravlja sa lakšim telesnim povredama. Nakon pružene lekarske pomoći Šulović je pušten kući gde čeka da policija uradi svoj posao i pronađe dvojicu batinaša, sa nadom da će sa njihovim pronalaskom da se otkrije ko je naručilac i zbog čega.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker