PREBIO SUPRUGU, TAŠTU I ŠURAKA: Bivši direktor socijalnog iz Velikog Gradišta osuđen zbog nasilja u porodici!

Osnovni sud u Velikom Gradištu osudio je nekadašnjeg direktora Centra za socijalni rad iz tog grada, Danijela Živanovića, na osam meseci zatvora koje će izdržavati u kućnim uslovima bez elektronskog nadzora, jer je u januaru 2022. pretukao nevenčanu suprugu, a nakon nekoliko sati taštu i šuraka.

Foto: Screenshot/Facebook/Shutterstock

Na suđenju bivšem direktoru iz Velikog Gradišta, njegova oštećena supruga promenila je iskaz i tražila od suda da on bude oslobođen.

Danijel Živanović pred sudom u Velikom Gradištu osuđen je na osam meseci zatvora koje će izdržavati u kućnim uslovima, ali neće imati meru elektronskog nadzora, tačnije nanogicu. Naime, on se teretio za krivično delo nasilje u porodici i pretila mu je kazna zatvora od tri meseca do tri godine.

Živanović je, podsetimo, uhapšen 31. januara 2022. u večernjim satima.

Naime, okrivljeni Živanović, kako se navodi u optužnici, koju je ranije podiglo nadležno Osnovno javno tužilaštvu u Velikom Gradištu, tog jutra napao je suprugu, koja je navodno htela da ga ostavi. Nakon toga, Živanović se po povratku sa posla u svojoj porodičnoj kući posvađao sa taštom i šurakom.

– Kritičnog jutra okrivljeni je oko šest sati ujutru prvo verbalno, a zatim i fizički napao svoju nevenčanu suprugu nakon što mu je nagovestila da će ga napustiti i preseliti se kod roditelja. Uputio joj je navodno reči: “Ti nemaš gde da ideš. Ubiću te!”, a potom je došlo do fizičkog kontakta među supružnicima – podseća izvor i navodi da se drama nakon toga smirila, ali nakratko jer je okrivljeni po povratku sa posla u svojoj kući zatekao taštu i šuraka koje je takođe napao nakon verbalne rasprave.

– “J**em vam mater, marš iz moje kuće! Izlazite napolje!” – rekao je okrivljeni oštećenima. Nakon toga taštu je udario pesnicom u glavu, a potom se obračunao sa šurakom.

Inače, kako smo ranije prenosili, okrivljeni je nakon hapšenja u nadležnom Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikom Gradištu naveo da se posvađao sa suprugom, kao i da je moguće da je došlo do fizičkog kontakta, ali samo zato što on ima jak stisak, a ne zato što je hteo da je udari.

(Tpknews.com/Kurir)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker