NASTAVAK SNS SE*S SKANDALA U KOSTOLCU! Roda slučajno snimio ženu kako se se*sa s drugim

Srđan Radovanović Roda, već naveliko poznat u Braničevskom okrugu po brojnim kriminalnim aferama ovoga puta se našao u potpuno novoj ulozi.

Ilustracija

Naime, Radovanović je ovoga puta narodski rečeno sam upao u svoju zamku. S obzirom da već duže vreme ima finansijske probleme, što se u poslovnim krugovima i te kako dobro zna, bio je prinuđen da koristi privatni automobil svoje supruge.

Kako je u svrhu ucenjivanja svojih poslovnih partnera instalirao skrivenu kameru i u automobil svoje supruge kojim se služio izvesno vreme a kompromitujuće snimke razgovora poslovnih kombinacija ugovaranih u automobilu koristio za ucenjivanje poslovnih partnera, nije ni slutio da će pregledavanjem snimaka sa kamere naići na ljubavne scene svoje supruge sa ljubavnikom.

S obzirom da je i ljubavnik poslovni partner ostaje nepoznanica da li je Radovanović supruzi podmetnuo ljubavnika kako bi ona od njega izvlačila poslovne informacije ili se ljubav rodila spontano kod supruge koja već deceniju trpi neprestano Rodino švalerisanje pa je rešila da mu vrati milo za drago.

Nakon ovih novih saznanja redakcija portala TPKNEWS kontaktirala je Radovanovića, koji je izjavio da je sve što smo u vezi njega pisali, i sve što budemo napisali, neistina, ali da takođe ni sve to ne može, i neće zvanično da demantuje.

Kakav će biti rasplet ove nove seks afere ostaje da se vidi u narednom periodu, da li će Roda morati da napusti kuću u Petki u kojoj je zet ili će prijaviti boravak na drugoj adresi bliže Požarevcu, to jest, u naselju Zabela.

Takođe, ovom prilikom objavljujemo krivičnu prijavu koju je Darko Mirković-Badža, pre nego što se preselio u Beč, podneo protiv Srđana Radovanovića Rode, o čemu smo već pisali, a koja se za sada pod još uvek velom misterije, našla na poslednjoj sednici Skupštine Gradske opštine Kostolac u skupštinskom materijalu koji su dobili odbornici pred samo održavanje sednice.

(Tpknews.com/M.M.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker