MRTAV PIJAN SEO ZA VOLAN!

Policija mu izmerila 2,86 promila alkohola u krvi!

Prethodne nedelje u kontroli sprovedenoj na području Braničevskog okruga, policija je iz saobraćaja isključila pet vozača, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola, i odredila im zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Na području Policijske uprave Požarevac, tokom prethodne nedelje, dogodilo se ukupno 14 saobraćajnih nezgoda. U ovim saobraćajnim nezgodama jedno lice je poginulo, pet lica su zadobila lake telesne povrede, dok je u devet saobraćajnih nezgoda pričinjena manja materijalna šteta.

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja, nedržanja potrebnog odstojanja između vozila i alkoholisanosti vozača.

Ove nedelje iz saobraćaja su isključena pet vozača zbog upravljanja pod dejstvom alkohola. Policija je ovim vozačima putničkih motornih vozila odredila zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Stanje potpune alkoholisanosti je ono u kojem vozač ima više od dva promila alkohola u krvi.

To stanje povlači prekršajni postupak, novčanu kaznu od 100.000 do 120.000 dinara, 14 kaznenih poena, zabranu upravljanja vozilom od osam meseci i obavezno zadržavanje vozača u policijskoj stanici dok se ne otrezni.

Tokom prethodne nedelje saobraćajna policija podnela je i 54 prekršajnih prijava, i izdata su 217 prekršajna naloga, najviše prijava podneto je zbog neprilagođene brzine.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker