APEL ZA POMOĆ: Pomozimo Teodori (9) da preživi, ovo je njena poslednja šansa! (FOTO)

Devojčica Teodora Vranješević (9) iz Kragujevca, obolela od mijeloidne leukemije, mora na transplantaciju koštane srži u Frankfurt, koja košta čitavo bogatstvo, 350.000 evra. Samo desetak dana na raspolaganju.

Foto: Privatna arhiva

Godine 2016. ustanovljeno je da je Teodora Vranješević obolela od teškog oblika malignog oboljenja, akutne mijeloidne leukemije.

Od 13. maja prošle godine, na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“ u Beogradu Teodora je prošla pet ciklusa hemioterapije, ali brojne komplikacije sprečile su željene rezultate.

Sada, ona hitno mora na transplantaciju koštane srži u jednu od najeminentnijih evropskih zdravstvenih ustanova, Univerzitetsku dečiju kliniku u Frankfurtu.

Nažalost, za tu jedinu preostalu šansu da nastavi život treba platiti 350.000 evra.

Foto: Privatna arhiva

“Moja supruga i ja radimo u medijima i ovaj iznos ne bismo mogli da zaradimo u tri života! Dakle, toliki novac, jednostavno, nemamo, ni blizu. Ali, nemamo ni pravo da odustanemo od borbe za život naše Teodore, jer se i ona proteklih godinu dana bori kao najveći ratnik”, kaže Teodorin otac Bogdan Vranješević.

MALO VREMENA

Za prikupljanje novca na raspolaganju je malo vremena, samo desetak dana, jer se Teodori uporna i agresivna bolest ponovo budi, a lečenje u Frankfurtu može da započne tek kada se na bankovnom računu nađe 350.000 evra.

Kampanja za obezbeđenje donacija počela je u sredu uveče na Fejsbuku, za nekoliko dana će biti određen broj za slanje SMS poruka preko Fondacije „Budi human“ Aleksandra Šapića, započinje organizacija humanitarnih događaja.

Foto: Privatna arhiva

Uplate novčane pomoći za Teodorino lečenje moguće je izvršiti na dinarskim i deviznim računima Bogdana Vranješevića u Erste banci:

DINARSKI RAČUN:
340-32003872-78

DEVIZNI RAČUN:
Correspondent Bank For 978 Incoming Payments:
(navesti oznaku valute)
Swift Code: GIBAATWG

Erste Group Bank AG Wien, Austria
Account of the Beneficiary with:
Swift code: GIBARS22

ERSTE BANK A.D. NOVI SAD
Beneficiary:
IBAN RS35340000003200387278
name Vranješević Bogdan
address Lepenički bulevar 27, Kragujevac, serbia
International Payments Department
Erste Bank a.d., Novi Sad

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker