NA VISOKOJ NOZI: U sred kampanje, direktorka „Parking servisa“ Požarevac skija i šljoka najskuplja vina na Kopaoniku

Dok se funkcioneri i članovi Srpske Napredne Stranke po kiši i hladnoći bore za svaki glas i po blatu idu od kuće do kuće, direktorka provodi vreme skijajući na Kopaoniku!

Foto: M.V./TPKNEWS/Profimedia

Kopaonik je najveći planinski masiv u Srbiji i popularna turistička destinacija, pa zbog toga i najposećeniji skijaški centar u Srbiji. Sadrži ski staze svih kategorija kao i noćno skijanje. Tako I Hotelsko apartmanski kompleks “Kraljevi Čardaci Spa”, se nalazi na Kopaoniku, dok su Spa & Wellness centar na površini od 900m2, hotel sa toplom vodom na otvorenom bazenu, Lobby bar, A la carte restoran sa baštom, Pivnica, Bar pored bazena, Fitness centar, Skijašnica i ski servis.

Baš zbog ovog bogatog asortimana koje pruža Kopaonik, uspešna direktorka “Parking Servisa” Požarevac Marija Papović ne može da provede zimu, a da ne poseti ovaj kompleks o trošku fime.

Papovićka je ove godine u sred kampanje za predsedničke izbore otišla na izmišljeni seminar za savetovanje iz oblasti finansija koji održava privatna firma “Kancelarija za budžetsko i finansijsko poslovanje” doo, čiji je vlasnik Emilija Bugarski, specijalizovana za organizovanje savetovanja za izvlačenja novca iz državnih firmi jer u okviru ponude na ekskluzivnim mestima uz doplatu nude kompletno korišćenje SPA centra sa bazenom na otvorenom, masažom, saunom I ski-pas za sve dane seminara.

I dok ostali funkcioneri Srpske napredne stranke danonoćno rade na skupljanju glasova direkorka Marija Papović je opet oštetila “Parking servis” za 56.600 dinara za smeštaj I kotizaciju sa dnevnicama preko 80.000 dinara za samo jedno zezanje od 5 dana što su dve mesečne plate radnika u “Parking servisu”.

Iako je odsela u najskupljem hotelu na Kopaoniku sa uplaćenom kotizacijom za bazen I spa centar, u firmu stižu papreni računi za tretmane lica, pedikira I manikira. Pored programa koji pruža ovaj hotel obilazili su se poznati kafići I klubovi na Kopaoniku pa su tako sa direktorkom sa zimovanja stigli I računi iz kluba Stefan braun I Egzita za samo jedno veče preko 30.000 dinara, dok je za jedan ručak platila preko 17.000 dinara u “Salaš” restoranu.

Pored plaćenog ski-pasa, svaki dan je stigao račun sa SKI staze iz kafića na nekoliko hiljada, tako da naša direktorka I ujedno I funkcioner SNS-a u sred kampanje skija i šljoka najskuplja vina na Kopaoniku.

Pa tako dragi požarevljani kada god koristite neku od usluga ovog Javnog preduzeća platite parking kartu, koristite parking PASS ili još bolje platite obavezno kaznu jer u protivnom pauk će vam odneti auto. Dok vi krpite kraj sa krajem, plaćanjem parkinga i kazni dajete vaš novac kako bi direktorka Marija Papović mogla da se bahanališe na Kopaoniku danju na skijanju, popodne u SPA, sauna I raznim tretmanima, a noću po klubovima.

Samo da podsetimo zašto I kada je osnovano Javno komunalno preduzeće „Parking servis“ Požarevac osnovano je od strane Skupštine opštine Požarevac 26. jula 2006. godine sa ciljem da obavlja poslove od opšteg interesa, a posebno sledeće:

– Održavanje javnih prostora za parkiranje.

– Naplatu naknade za korišćenje parking prostora.

– Izgradnju novih prostora za parkiranje.

– Izgradnju novih garaža za parkiranje.

– Odnošenje i čuvanje nepropisno parkiranih vozila.

A za kraj par fotografija kako to izgleda na Kopaoniku u Kraljevim čardacima

(Tpknews.com/M.P.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker