ONI SU PONOS GRADA: Deci svaka čast, a gradonačelnika i čelnike Požarevca treba da bude sramota! (VIDEO)

7. septembra 2021. godine na gradskom otvorenom bazenu u Požarevcu, održano je Okružno školsko takmičenje u plivanju.

Foto: TPKNEWS

Deca su zaista pokazala da su hrabra i istrajna u plivanju jer je voda u bazenu bila hladna, s obzirom da nisu imala prikladne uslove za takmičenje.

Regionalno takmičenje u plivanju održaće se u februaru u Beogradu, a deca koja su osvojila zlatnu medalju plasirala su se za regionalno takmičenje.

Sada nadolazi ono glavno pitanje za gradonačelnika i čelnike Požarevca, kada će grad Požarevac konačno imati zatvoreni bazen i kako će omogućiti deci da se do februara pripreme za regionalno takmičenje? Da neće možda deca pripreme da vrše po najvećim hladnoćama na otvorenom bazenu i u hladnoj vodi? Koliko godina, tj. decenija unazad Požarevljani slušaju priče o izdvojenim parama iz požarevačkog budžeta za izgradnju zatvorenog bazena?!

Čestitamo od srca hrabroj i divnoj deci koja su učestvovala na takmičenju jer oni su ponos grada Požarevca i žalosno je što nemaju uslova da svakodnevno razvijaju svoj talenat i da treniraju plivanje.

Gradonačelniku i čelnicima grada Požarevca možemo samo da poručimo da treba da ih bude sramota, ako znaju šta to znači, jer je Požarevac jedini grad u Srbiji koji nema zatvoreni gradski bazen i to u savremenom 21. veku!

(Tpknews.com/M. Joneker)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker