GOLUBAC: Tužbe i isključenja sa mreže za nesavesne korisnike komunalnih usluga (VIDEO)

Golubački komunalci upozoravaju na probleme ubiranja prihoda za utrošenu vodu i komunalne usluge,jer je sve veći broj korisnika koji ne žele da plate utrošak vode i usluge iznošenja smeća, pa je taj dug dostigao i do 15 miliona dinara.

Screenshot

Kolektiv komunalnog Javnog preduzeća u Golupcu i pored otežanih uslova u privređivanju, prošlu godinu završio je bez gubitka.

Komunalno poziva građane i vlasnike preduzeća i radnji kao i ustanove da izmire svoja dugovanja, u protivnom obustaviće se dalja isporuka vode, a naplata će se realizovati i sudskim putem.

Osnovna delatnost komunalnog Javnog preduzeća u Golupcu, je sakupljanje, prečišćavanje i distribucija vode za piće kao i održavanje čistoće u Golupcu i u ostalim naseljima

I pored finansijskih i drugih problema, zaposleni u Javnom preduzeću u Golupcu rade bez prekida, a rezultat ovakvog rada je i redovno održavanje čistoće i snamdevanje zdravom pijaćom vodom. Nabavljeno je 100 novih kontejnera, a u planu je kupovina još jedne smećare.

Na ostvarivanju povećanja rentabilnosti i dobrom poslovanju uticalo je maksimalno angažovanje na smanjenju troškova reprezentacije, telefona, potrošnog materijala i ostalih neproizvodnih usluga kao i finansijska podrška Lokalane samouprave kroz subvencije.

TPKNEWS/Lj. Nastasijević

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker