GRADIŠTANSKI BOS I LOKALNI BIZNISMEN: Dragan Milić i Ljuba Ulja, vladaju u Velikom Gradištu?

Gde su lepe žene, politika i biznis tu su i dva nerazdvojna prijatelja, gradištanski bos Milić i Ljuba Ulja?

Foto: M.V./Privatna arhiva

Dragan Milić, večiti predsednik opštine u Velikom Gradištu koji je, navodno voleo voditeljke – novinarke koje znaju da drže mikrofon.

Nekadašnjoj saradnici „Crnoj košarkašici“ koja je radila u opštini je omogućio da proputuje egzotična mesta, a koja sada radi u gradskoj upravi Požarevac. Takođe, Milić je školovao i svoju portparolku, završila je školu u jednom isturenom odeljenu preko seminarskih radova.

Tako da je Milić, jako human čovek, ali bez njegovog prijatelja, Ljube Ulje od koga se ne odvaja. Sa njim se prave poslovni planovi i završavaju poslovi, što bi rekao Ljuba Ulja, navodno, koliko košta usluga. Parama se sve kupuje ili gde novac prođe tu ni burgija ne može. I Ljuba Ulja voli sve što vole mladi – lepe i atraktivne žene.

Što bi rekla jedna žena, kada imaš pare sve nedostatke pokriješ, a i možeš da budeš i malo zgodniji od majmuna.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Da se poredjaju sve konkubine i miljenice i Draganove i Ljubine , po gradistanskim kucama retko koja da bi ostala. Sve su prosle i kroz kancelarije i stanove za uzivanje o brodom su se vozile. I svaka uciteljica radnica opstinske uprave vaspitacica medicinska sestra bogato je nagradjivana za svo umece koje su pokazale. Ljuba je posebno galantan za svoje animir dame koje mu rakiju serviraju u dekolteu. Sve njegove kamere pamte. Tako da Milic ne brine za glasanje zene su na njegovoj strani uz Ljubine parfeme pare i garderobu

  2. Nemoj Ljubo ako Boga znas. Samo ne slike i video ne objavljuj. Mnogo ce postenih Gradistanki da se prepozna, ko ce u u opstini da lupa pecate, ko ce decu da uci i da cuva, sezona je gripa ko ce boce da nam udara. Dosta im je ovaj javni poziv, stizu same na poznatu adresu. Vrede izbori da se vidi sta se radilo po tajnim sobama ovoih godina.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker