SRPKINJA STRADALA U BEČU: Zapao u dugove pa digao u vazduh zgradu i ubio majku dvoje dece i sebe! (VIDEO)

Eksploziju u zgradi u Beču, u kojoj je poginula Srpkinja Ana Borojević (29) iz Velike Plane, namerno je izazvao Danijel Š. (22) u svom stanu.

Foto Screenshot Heute/Facebook

Ovaj mladi kuvar je posle otkaza koji je dobio na poslu odlučio da izvrši samoubistvo i 26. juna detonirao plinsku bocu. U eksploziji je deo zgrade od siline detonacije raznesen, a Ana Borojević koja je bila u stanu sa dva maloletna sina je od detonacije izletela iz zgrade i na nju su se obrušili zidovi.

Tri meseca kasnije istraga je potvrdila da je eksploziju izazvao Danijel Š. u svojoj kuhinji. On je, kako su preneli austrijski mediji, namerno oštetio dovod gasa, a zatim varnicom ili otvorenim plamenom izazvao eksploziju.

Motiv za ovako suludi potez krije se u Danijelovim finansijskim problemima, saopštila je austrijska policija a prenose austrijski mediji. On je naime neposredno pre toga ostao bez posla što ga je izuzetno pogodilo, a dugovao je i novac za zakup stana.

Osim Danijela i Ane koji su smrtno stradali, u detonaciji je povređeno još 15 osoba, a neki od njih i dalje se nalaze u bolnici. Zbog velikih oštećenja koje je zgrada pretrpela svi stanari su iseljeni , a zgrada je srušena i biće izgrađena nova.

Podsećanja radi, Ana Borojević iz Velike Plane živela je u Beču sa dvojicom maloletnih sinova i suprugom Dejanom T. Anina majka se spletom okolnosti zadesila u neposrednoj blizi zgrade kada je došlo do nesreće ni ne sluteći da je u njemu izgubila dete. Potraga je trajala do jutra i tada je pronađeno telo njene ćerke pod ruševinama.

(Tpknews.com/Heute)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker