PLAĆALI RAČUNE, A GREJANJA NEMA: Početak grejne sezone u Požarevcu pomerena za 31. oktobar

Javno preduzeće “Toplifikacija” Požarevac spremno je za početak grejne sezone, koja bi zvanično trebalo da krene 15. oktobra, ali kako prenose mediji, biće pomerena za 31. oktobar.

JP „Toplifikacija“/Foto: M. Veljković

Kako je nezvanično potvrđeno Novostima, svim toplanama i gradskim upravama u srbiji prosleđeno je pismo o merama štednje, a u skladu sa tim je pomeren datum početka grejanja.

Kako nezvanično saznajemo, i Javno preduzeće “Toplifikacija” Požarevac je dobilo pismo o merama štednje iako sva domaćinstva u Požarevcu koja su priključena na “Toplifikaciju” imaju obavezu da plaćaju račune svih 12 meseci u godini.

Ovu odluku će zvanično sutra doneti tehnička Vlada Srbije, zatim će je saopštiti premijerka tehničke Vlade Ana Brnabić, uz navođenje razloga donošenja ove odluke.

Direktor Javnog preduzeća “Toplifikacija” Požarevac, Slaviša Stojković, potvrdio je da su svi kapaciteti spremni da krenu sa isporukom toplotne energije, ali da sve dalje aktivnosti zavise primarno od aktivnosti Elektroprivrede Srbije i ujednačavanja postupanja na nivou republike u skladu sa energetskom situacijom.

Pre nego što se odlučilo na ovaj potez, proveravana je i vremanska prognoza do kraja oktobra, koja ide na ruku odlaganju početka grejne sezone. Uz to, a u skaldu sa energetskom krizom u svetu zbog rusko-ukrajinskog sukoba, biće odlučeno da radijatori “prorade” poslednjeg dana oktobra.

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Vidim da moje “sugrađane” nije briga što ih nepismena fukara zajebava,nema komentara,nema reakcije!?!
    Kakvo ludilo,kakva apatija,kakav očaj!!! Alo,ima li Srba u Požarevcu ili su vas “kastrirali” nesposobni vlastodršci-kabadahije i ostala UDBA-ŠKA fukara!?!
    Alo “rođaci” topla voda iz TE Kostolac ide u Dunav,a ne u naše stanove i kuće?!?
    Alo “beskičmenjaci” plaćate cele godine grejanje,a sada vas zajebavaju?!?
    “Narode” mi smo vlasnici JP Toplifikacija,mi smo sve napravili,mi ih izdržavamo i kada kažemo “odmah uključite grejanje”,njihova dužnost i obaveza je da odmah uključe!?! Šta nije jasno???!!!
    Kakva štednja,kakve gluposti,kakve klimatske promene,kakva jebena naredba “vlade”?!?
    Alo “zemljaci”,nisu vlastodršci-kabadahije,Bogom dani da vladaju,već su u službi naroda,a ne u službi svojih ličnih interesa!!!
    Vlastodršci-kabadahije,tajkuni-lopine i ostala UDBA-ŠKA fukara,sve vreme krše Ustav i sve zakone Srbije,a na sve te činjenice Tužilaštvo i Policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve navedene budale i kriminalce!!! Šta nije jasno???!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker