DOBRO NAM DOŠLI RIO TINTO I DUNDEE: Vučić glasao i poručio da su ustavne promene važne za strane investitore!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je posle glasanja na referendumu o ustavnim promenama u oblasti pravosuđa izjavio da veruje da će građani glasati za napredak demokratije, vladavinu prava i istinsku nezavisnost pravosuđa i tužilaštva.

Foto: Fonet

Vučić je rekao da su promene važne za strane investitore kojima je pravna država jedan od ključnih faktora prilikom odlučivanja o ulaganjima u Srbiju.

Odgovarajući na pitanje o zabrani organizovanja referendumu na Kosovu, Vučić je izjavio da se ne radi o iznenađenju, zbog stalnog maltretiranja i šikaniranja kosovskih Srba.

Vučić je naveo da su Srbi sa Kosova pokazali da njihov glas predstavlja glas za Srbiju, a ne za kosovskog premijera Aljbina Kurtija, i ocenio da će odluka Prištine imati dalekosežne posledice.

Govoreći o zemljama Kvinte – Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Francuskoj, Nemačkoj i Italiji, Vučić je rekao da se od njih povodom zabrane glasanja na referendumu ne mogu čuti kritike, niti očekivati sankcije prema Prištini.

– Da je to učinio član Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik ili neko od nas, bili bi označeni kao oni koji prave probleme – izjavio je Vučić.

Vučić je glasao na biračkom mestu u dečjem vrtiću “Tesla – nauka za život”, na Novom Beogradu.

(Tpknews.com/FoNet)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Diktator koji je uzurpirao ceo sistem i drzavu govori o vladavini prava. Vladavina prava ce biti kad vidimo njega na optuzenickoj klupi!

  2. Psihopata-uzurpator-miljarder-lopina-izdajnik AV je glasao na unapred pokradenom protivustavnom “referendumu”, naravno, zaokrižio je “DA”,jer je umislio da može nekažnjeno da prodaje prirodne resurse Srbije!?!

    Sudstvo i tužilaštvo nikada nisu i nikada neće biti nezavisni,jer oduvek donose odluke u ime “partije” (kriminalnog klana) i u ime UDBE!?!

    Iako vlastodršci-kabadahije i tajkuni-lopine,već više od 30 godina pljačkaju, uništavaju,ubijaju i siluju državu i građane Srbije,a na sve te činjenice Sudstvo, tužilaštvo i policija ćute i prave se mrtvi umesto da postupaju po službenoj dužnosti i pohapse sve vlastodršce-kabadahije i tajkune-lopine,kao i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    Neka slobode,nema pravde,…sve je perverzija iluzija!!!

    Srbijom,već 70 godina vladaju psihopate i psihički devijantne osobe uz pomoć UDBA-ŠKE fukare!!!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodršce-kabadahije, tajkune-lopine i ostalu UDBA-ŠKU fukaru!!!

    POBUNA DO SLOBODE!!!

    P.S. Psihipata-uzurpator-miljarder-lopina-izdajnik AV je do sada ukrao i opljačkao državu i građane Srbije za 30 milijardi evra!?!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker