DOKLE VIŠE OVAKO? Golubački naprednjački šljam se podsmeva narodu u lice

“Ničija ne gori do zore”, ali ova naprednjačka se baš oduži… Bahati, polupismeni – sa kupljenim diplomama – ismevaju mudrost srpskog seljaka, intelektualca, učitelja, lekara! Da li je vlasti na čelu sa Vučićem „odzvonilo”?

Predsednik opštine Golubac Nebojša Mijović i njegov potrčko Jovica Josić Kiki

Naime, u nekoliko navrata ranije naprednjačka vlast u Golupcu hvalila se na sva usta kako su uvedene velike novine u ovoj malenoj podunavskoj opštinskoj upravi. Tako je posle izbora uvedena nova praksa da četiri člana opštinskog veća primaju mesečne plate i doprinose za to.

U ranijim vlastima članovi veća su primali jednokratne naknade ne veće od 3 hiljade dinara. Sada su to plate od 100 i više hiljada dinara, sa sve porezima i doprinosima.

Ovih dana je opštinska vlast u Golupcu napravila još jedan malo je reći Nušićevski potez. Imenovala je novog pomoćnika predsednika opštine, i to zaduženog za turizam. I naravno, to je dobro poznati radnik hotela u Golupcu – Miloš Tomić, od milošte poznat kao Mišel.

Treba li išta dalje pisati, ili ovde stati, jer očito da živimo u državi u kojoj posla i lepog života ima samo za naprednjački opredeljeni šljam. Neopredeljenim, slobodoumnim i obrazovanim – nema mesta pod srpskim suncem… Dokle tako?

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Visoko stručni kadar čuveni Mišel od obrazovanja ima završenu Osnovnu školu i to je jednu godinu ponavljao tako da će Golubac sa njegovom stručnošću doživeti turistički procvat. Bravo naprednjaci bar će narod da se slatko smeje vašim glupostima i još više da vam pominje familiju ponajviše majke.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker