SEVALE PESNICE I RADILI NOŽEVI: Žestoka masovna makljaža komšija iz Orljeva na „Prasićijadi” u Rašancu

U masovnoj tuči komšija iz Orljeva koja je izbila nakon manifestacije „Prаsićijаdа“ u selu Rašanac, opština Petrovac na Mlavi, razbijene glave, razbijene arkade, posekotine od noža po rukama i telu, isčašena ramena…

Kako “TPKNEWS” saznaje, u četvrtak 1. avgusta oko 21:00 sat, nakon manifestacije „Prаsićijаdа“ u selu Rašanac, izbila je masovna tuča komšija iz Orljeva. Povod ove žestoke makljaže komšija, kako nezvanično saznajemo, je taj što je predsednik MZ Rašanac, B.M., a ujedno i kafedžija šatora, oko 20:30 sati opalio šamar maloletnoj (15) devojčici.

Ceo incident videli su gosti i četvorica mladića iz Orljeva koji su nasrnuli na predsednika MZ. Sa druge strane u odbranu presednika MZ priskočila je grupa učesnika manifestacije, takođe iz Orljeva. Nakon malo gurkanja i par psovki situacija se smirila. Nakon toga svi su se razišli i krenuli kući.

Oko 21:00 sat, grupa koja je priskočila u zaštitu predsednika MZ Rašanac, blokirali su automobilom most na Mlavi na samom ulazu u selo Orljevo i napali toljagama, ciglama i kamenjem četvoricu dečaka kada su naišli.

U ovoj masovnoj makljaži koja je izbila na mostu između komšija, a nakon toga je nastavljena i u dvorištu jednog iz grupe napadača, sevale su pesnice i radili noževi.

Nakon što je pozvana hitna pomoć, jer nisu mogli da zaustave krvarenje dečaku kome je bila razbijena glava ciglom, hitna je odmah alarmirala policiju, koja je odmah intervenisala i privela sve učesnike ove tuče. Dok je povređenima pružena prva pomoć u Opštoj bolnici u Petrovcu na Mlavi.

Dečko kome je razbijena glava, zbog zadobijenih povreda, prebačen je u Beograd i nalazi se van životne opasnosti.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker