VILA “EL BARCO” SREBRNO JEZERO: Idealna za porodični odmor, romantični vikend ili poslovni skup

Vila “El Barco”, objekat čiji sadržaji već četiri godine ispunjavaju najviše standarde modernog turističko – ugostieljskog objekta sa uslugama smeštaja, nalazi se u neposrednoj blizini Srebrnog jezera, na samo 110 kilometara od Beograda.

Vila “El Barco”

Vila “El Barco” je idealna za porodični odmor, romantični vikend ili poslovni skup.

Atraktivni objekat pastelnih boja, do koga se lako stiže glavnim putem, okružen je zelenilom i u neposrednoj je blizini trim staza, golf terena, restorana, šetališta, plaže i aqua parka.

Vila “El Barco”

Oduševiće Vas atipični, moderni enterijer i prijatna rasveta, kombinacija koja u potpunosti odgovara potrebama savremenog gosta. Za goste u sklopu objekta obezbeđen je parking sa video nadzorom.

Ukupan kapacitet objekta je 47 ležaja, od kojih su 35 standardni (francuski ležaji ili odvojeni kreveti), a u funkciji je i 6 dvoseda na razvlačenje za po dve osobe (pozicionirani u dnevnim sobama).

Pored interesantnih arhitektonskih i dizajnerskih rešenja koja će oduševiti i najistančaniji ukus, smeštajne jedinice su opremljene televizijom, klimom, frižiderom, fenom, terasama i kuhinjom (jedino apartman 11 nema kuhinju).

Vila “El Barco” se nalazi na adresi – Jezerska 2, 12220 Veliko Gradiste. Kontakt telefon – +381127654444, +381631995809. Meil – elbarcovila@gmail.com. Web site https://www.elbarcovila.com

(Tpknews.com/S.A.)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker