VELIKA POBEDA ZA CEO PETROVAC NA MLAVI! Posle 19 godina, Ustavni sud vratio dedovinu Kekecu koju je oteo advokat prevarant Pero Nedinić!

Posle 19 i po godina vođenja sudskog postupka, Ustavni sud Srbije u četvrtak presudio je u korist Milošević Branka-Kekeca iz Petrovca na Mlavi, presudom kojom se Kekecu vraća dedovina koju mu je Pero Nedinić, advokat prevarant sa lažnom diplomom iz Petrovca na Mlavi, na prevaru oduzeo.

Sedište Ustavnog suda Srbije u centru Beograda

Pored vraćanja oduzete dedovine, Pero Nedinić mora Kekecu da isplati i skoro pola miliona evra odštetu.

Naime, Pero Nedinić advokat prevarant sa lažnom diplomom iz Petrovca na Mlavi, 90-tih je kupio advokatsku diplomu iz Hrvatske, i koji je skoro tri decenije varao narod i pravosuđe u Srbiji, nakon 5-to oktobarske promene vlasti 2.000. godine, osmislio je idealnu prevaru, tj. dok svoj pad doživljava kao let, Pero uživa u tuđem.

Tako je Pero Nedinić uz pomoć svojih saučesnika u samom centru Petrovca na Mlavi, oteo lokale Milošević Branku-Kekecu, koje je nakon toga iznajmljivao.

Odmah nakon 5-to oktobarske revolucije u opštinsku fotelju u Petrovcu na Mlavi uvukao se Aleksandar Životić-Gera. Tandem prevaranata na delu. Pero Nedinić advokat sa kupljenom diplomom, Aleksandar Životić-Gera predsednik opštine i Milan Đuričić požarevački investitor.

Pero Nedinić je u tom periodu bio vlasnik montažno-demontažnog objekta u pešačkoj zoni u Petrovcu na Mlavi. Naravno, advokatu prevarantu je tu bila advokatska kancelarija, ali na crno, a ni montažno-demontažni objekat nije bio uknjižen, u kome je ovaj trio prevaranata osmislio plan kako da Milošević Branku-Kekecu oduzmu dedovinu.

Požarevački investitor Milan Đuričić je sklopio dogovor sa Kekecom, inače vlasnikom lokala u centru Petrovca na Mlavi, da mu dozvoli da sazida tržni centar, a zauzvrat Kekecu bi ostali lokali na istoj poziciji ali u novogradnji, na šta je Kekec pristao. Odmah nakon što je počela gradnja tržnog centra Aleksandar Životić-Gera, u dogovoru sa Perom Nedinićem, izdaje naredbu da se njegov ilegalni montažno-demontažni objekat poruši. U međuvremenu, Pero Nedinić odlazi na more a opštinski funkcioneri Brana četnik i Rade mitraljezac ruše njegov nelegalni objekat. Odmah nakon dolaska sa mora, advokat sa lažnom diplomom pokreće tužbu protiv opštine i traži odštetu i to, ni više ni manje, već Kekecove lokale u novom tržnom centru, a Kekecu, koji ništa nije slutio, nameštaju da ga zastupa advokat Vlado Jordanov koji je u dogovoru sa Perom Nedinićem.

Biznismen Žarac nabavlja dokumentaciju, koja je najverovatnije falsifikat, i Pero podnosi tužbu i protiv investitora uz pretnje ubistvom, i tada počinje vladavina ova dva advokata koji uz međusobni dogovor varaju građane.

19 I PO GODINA TRAJALO JE SUĐENJE

Ovaj sudski spor između Milošević Branka-Kekeca i advokata sa lažnom diplomom Pero Nedinića 7 godina je vodila sudija Slađana Filipović, koja je na kraju presudila u korist advokata sa lažnom diplomom. Nakon toga apelacioni sud u Kragujevcu presudio je u korist Kekeca. Međutim, 2016. godine, Duško Nedinić, sin advokata sa lažnom diplomom preuzima kormilo petrovačke opštine, i zamolio je svog najboljeg prijatelja, inače korumpiranog i prljavog policajca, Sinišu Bogdanovića-Conju, da zamoli svog famoznog “brata” u apelacionom sudu za uslugu. I naravno, apelacioni sud preinačuje svoju presudu i dodeljuje lokale advokatu prevarantu Peri Nediniću, a famozni “brat” iz apelacionog suda postaje redovni gost na Conjinim bunga-bunga tajnim žurkama u “vikendici strave”, o kojoj smo u više navrata pisali.

I na kraju ove neverovatne ali istinite drame, gospodin advokat sa lažnom diplomom Pero Nedinić je dobio lokale u samom centru Petrovca na Mlavi, a njegov kolega advokat Vlado Jordanov ubedio je Kekeca da je nemoguće izvršiti reviziju postupka.

Međutim, kada je Milošević Branko-Kekec uvideo da su ga prevaranti nasamarili i oteli dedovinu, angažovao je jednog beogradskog advokata i 2019. godine je podneo zahtev za reviziju postupka, i posle 19 i po godina vođenja ovog sudskog postupka, Ustavni sud Srbije na osnovu svega u četvrtak 6. oktobra 2022. godine presudio je u korist Milošević Branka-Kekeca iz Petrovca na Mlavi.

Ovo je jedna velika pobeda za ceo Petrovac na Mlavi, za Srbiju i za sve nas. Ovo je jedna snažna poruka prevarantima i iznuđivačima da se kriminal ne isplati!

(Insajder Mile Sova)

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. Ako su tolki troskovi mora mu se naplacuje od penzije i ne samo od imovine nepokretne, neka trazi pare od Conje-skembeta i Bozona. Izvrsni postupak mora da bude kompletan i sveobuhvatan. Sladjana moze da ide malo u penziju prevremenu.

  2. Jos jedan dokaz da nije bitno ko dodje na vlast, u svakoj vlasti ima profitera koji otimaju, a mi gledamo samo one koji se pojavljuju na tvu i novinama. Ustvari su ti sitni kriminalci i prevaranti rak rana ove drzave, koju unistavaju unazad 200 godina.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker