STRAVIČNA NESREĆA U BORU: Mladić vozio u suprotnom smeru i poginuo, 5 povređeno! (FOTO)

U direktnom sudaru dva automobila u centru Bora poginuo je Nemanja Lukić (25), pet osoba je teško povređeno, od kojih je jedna u kritičnom stanju.

Nemanja Lukić (25) je, upravlajući autom ”reno senik”, poginuo, dok je pet osoba teže i lakše povređeno u teškoj saobraćajnoj nereći koja se u ranim jutarnjim satima desila kod kružnog toga 1903. u borskoj Ulici ”Zeleni bulevar”.

Do sudara je došlo kada se, iz za sada nepoznatih razloga, ”senik” kojim je upravljao nesrečni Lukić u kružni tok ušao iz suprotnog smera i direktno se sudario sa taksi vozilom marke ”fiat”, kojim je upravljao Marko Ivković (42).

– Jedna osoba je, od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći, preminula na licu mesta – potvrdila je dr Jelena Radivojević, iz Odeljenja trijaže Opšte bolnice u Boru.

– Od putnika, koji su bili u vozilu sa nastradalim, B.R. (24) je zadobio prelom butne kosti, ali nije životno ugrožen, dok su A.K. (21) i M.M. (24) prošli sa lakšim ozledama.

Putnik u taksiju N.Đ. (61) je, zadržan na lečenju u borskoj Opštoj bolnici, ali, trenutno, nije životno ugrožen.

– Vozač taksija Marko Ivković je zadobio prelom zigomatične kosti lica – kaže dr Radivojević. – On je, nakon zbrinjavanja u borskoj bolnici, upućen na dalje lečenje u Kliničko -bolnički centar u Nišu.

Od očevidaca ove saobraćajne nesreće čuli smo da se ona desila u nedelju oko pet sati ujutru.

– Čula sam strahovit prasak – ispričala je jedna od očevidaca. – Sa prozora sam videla da su se, kod kružnog toka, dva vozila sudarila. Ubrzo je stigla policija i ekipa Hitne pomoći. Prizor je bio jeziv.

Dolaskom lekara na lice mesta odmah je konstatovano da je vozač ”senika” preminuo na licu mesta.

– Medicinski radnici su, potom, na licu mesta zbrinuli ostale povređene u nesreći, nakon čega su ih prevezli u bolnicu – dodaje sagovornica.

Nastradali Nikola Lukić

U policiji kažu da će uzrok ove saobraćajne nesrećebiti poznat tek nakon završetka istrage, koja je u toku. Nesrećni Lukić je iza sebe ostavio suprugu i troje dece.

TPKNEWS/Agencije

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker