POVREĐENO TROJE DECE: Jeziva nesreća na moto skupu u Beranju kod Požarevca

Na moto skupu u Beranju, kod Požarevca, neregistrovani motocikl KTM, kojim je upravljalo dete S. T. (12), izleteo je sa obeležene moto-staze i udario decu M. A. (12), R. K. (8), S. M. (7).

Foto: Facebook

U selu Beranje, kod Požarevca na potezu zvanom Brestovik, tokom održavanja prijavljenog javnog skupa u organizaciji “Sportsko Moto Udruženja Vatreni” iz Pozarevca, učesnik moto trke S.T. (12) iz Arilja je izleteo sa svojim neregistrovanim motociklom marke KTM sa zemljane moto staze obeležene trakom u deo u kome se bili gledaoci. Tom prilikom motociklom je udario u tri deteta.

M. A. (12) državljaninu BiH iz Travnika je na licu mesta ukazana medicinska pomoć, on je zadobio ogrebotine desne noge. R. K. (8) iz Sombora i S. M. (7) iz Boževca se trenutno nalaze na ukazivanju medicinske pomoći u požarevačkoj bolnici na odeljenju ortopedije, dok vozač motocikla S. T. nije povređen.

O događaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Požarevcu.

Naložen je uviđaj i obavljanje službenog razgovora sa svim učesnicima događaja nakon čega će u zavisnosti od stepena povreda kvalifikovati događaj.

(Tpknews.com/Mediji)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Idemo sad organizatorima po dzepu i malo sviranje klavira. Kako neki bivsi SPS clanovi u redovima SNSa, bivsi kriminalci, lece svoje komplekse, i glume pozarevcku elitu. Nikad necete to da budete, dzaba se trudite!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker