URA ZA SPIDER SERBIA: Usred sezone na Srebrnom jezeru zatrpani kontejneri, ali račun za naplatu stiže na vreme!

Hteli bi smo da živimo od turizma, a još uvek nismo sklopili elementarne stvari. Prvo što u nekom gradu ili naselju primetite jeste njegova čistoća. A turisti koji posete Srebrno jezero, naš grad, naša naselja, imaju šta i da vide.

Foto: Đ.V.

Da li je moguće da se u špici sezone na Srebrnom jezeru kontejneri ne prazne reguralno, već stoje prenatrpani smećem danima, iz kojih se zbog vrućina širi nenormalni smrad.

Verujemo, da svako ko se bavi turizmom, zna da prvo što primeti jedan turista koji dolazi na Srebrno jezero ili u Velikom Gradištu jeste njegova čistoća, sa kojom mi ne možemo da se pohvalimo.

“Spider Serbia” koja je zadužena za održavanje, kako gradske, tako i lokalne čistoće u opštini Veliko Gradiše, očito da i pored novok kamiona smećara koji joj je opština kupila, odvoženje smeća i dalje ne obavlja na racionalan način. Ali je zato uvek tačna kada je u pitanju slanje računa građanima za naplatu njenih usluga.

Stigao račun

Ako i vi imate vesti ili fotografiju za objavu na TPKNEWS portalu, javite nam se u inbox naše Facebook stranice ili na e-mail adresu info@tpknews.com

TPKNEWS

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker