NESTALE PARE OD EU FONDOVA: Propao projekat revitalizacije stare zgrade komiteta u Golupcu

Stara zgrada komiteta u Golupcu je inače u vlasništvu Socijalističke partije Srbije. Zbog te činjenice doživela je tešku sudbinu.

Stara zgrada komiteta u Golupcu/Foto: TO Golubac

Poslednji put stara zgrada komiteta je renovirana još davne 90. godine. Pre godinu dana prišlo se obnovi ove stare građevine, gde je postignut dogovor sa SPS-om i ona je ustupljena opštini Golubac, a kontra usluga je bila uhlebljenje predsednika opštinskog odbora SPS-a, Miloša Tomića Mišela.

Miloš Tomić Mišel je imenovan za pomoćnika predsednika opštine za privredni razvoj. Preporuka za ovu funkciju je dugogodišnji staž Tomića u sveri ugostiteljstva. Nakon toga je građanima predočeno da će Golubac dobiti “Zavičajni muzej”.

Ovo je bila jedna lepa zamisao. Dobijena su donatorska sredstva iz EU Fondova, ali, kako saznaje Insajder Mile Sova od dobro obaveštenog izvora iz opštine, radovi su prekinuti, majstori otišli, alat odnesen, pare nestale i zgrada ostala nezavršena. Sve podseća na onu priču Carevo novo odelo. Car je go.

Sve je bilo postavljeno da se uradi fasada zgrade, međutim sve je uklonjeno. Važno da na lokalnim izborima SNS i SPS nastupaju na zajedničkoj listi.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

8 Komentari

  1. Pare otišle Mijoviću na apartmane. Nije niko ni ćorav ni glup. E sada lepo dopis pa da EU izvrši kontrolu utrošenih namenskih sredstava. Da su opozicionari u Golupcu sposobni pa da i ovu pljačku dodaju podužem spisku Mijovićevih zlodela pa sa njim javno nastupe po selima golubačke opštine. Ako je narod normalan teraće ga direktno u Zabelu.

  2. Socijalisti su me iznenadili, mada se od njih kao i od naprednjaka, svasta moze ocekivati. Zar nisu imali nikog obrazovanijeg, da ne kazem pametnijeg, nego sto je Misel? On od skole ima zimski raspust i opremu za fizicko vaspitanje, kao i konobarski kurs.

  3. Mijoviću takav kadar treba. Ko su mu najbliži saradnici?. Joca kockar, Djukić takodje kockar, Marko Stojaković švaler i sumnjivog poštenja, odbornici prodane duše, Miša Pura kasapin, Mišel ponavljač.. E to je reprezentativni kadar SO Golubac. Zato 17.12 očistimo Golubac

    1. Ja bih tom spisku dodao i popa Miroslava, koji je glasnogovornik SNS i Mijovića. Priča se da po selima ubeđuje narod, da glasa za Vučića. Zbog naroda, vozi se u raspaloj Zastavi, a ima nekretnine kao retko ko u Golupcu. Što se Miše Pure tiče, ne znam da li mislimo na istu osobu. Ja poznajem Mileta Puru iz Klenja, supruga mu se zove Ana. Ako se radi o istoj osobi, mogu reći da je bio loš učenik u školi i još gori kao čovek. Iskreno se nadam, da on nije taj direktor. Mada, u državi gde je ministar zdravlja bio pripadnik Zemunskog klana, ništa me više ne može iznenaditi.

      1. Eh da je samo pop Miroslav, nego i Graovci. Dali im cak i opstinski poslovni prostor preko puta opstine da ga koriste za dzabe, e sad za kakve zasluge i usluge pogadjajte sami.

        1. U pravu ste za Graovce. Rat u bivsoj Jugoslaviji, doneo je Srbiji najgore ljude. Od 100 izbeglica, mozda samo jedan nesto vredi.

  4. Slobodane, taj Pura kog vi poznajete je zet Ljiljane i Steve Milojkovića ali nije on direktor KJP Golubac. Možda je u srodstvu sa Mišom Purom kasapinom. Zaboravili smo i Vojčeta Živanovića kome je Nebojša Mijović pomogao da isprati babu sa kojom je zbog devizne penzije bio u braku. Ovakav sastav golubačka opština niti je imala niti će ikad više imati. Narod ako ponovo glasa za njih e pa onda ni on nije ništa bolji.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker