APEL ZA POMOĆ: Jezdimiru Miliću koji je 52 sata proveo u bunaru hitno potreban lek “Trental”! (VIDEO)

Promrzlom Jezdimiru Miliću koji je oko 52 sata proveo u bunaru hitno potreban lek “Trental” koga nema u požarevačkoj Opštoj bolnici.

Iz Opšte bolnice u Požarevcu apeluju na ljude dobre volje da pomognu Jezdimiru tako što će nabaviti lek Trental i dostaviti ga na interno odeljenje. Ovaj lek deluje tako što dovodi do povećanja protoka krvi u rukama i nogama.

Jezdimir je primljen sa promrzlinama na rukama i nogama i on je trenutno u lošem opštem stanju, a lekari razmatraju metode kako da mu spasu život od kojih je jedna i amputacija. Miliću su dijagnostikovane smrzotine obe šake, leve potkolenice i oba stopala a po labaratorijskim nalazima pojavila se i nekroza mišićnog tkiva.

Od zamenika načelnika Internog odeljenja Opšte bolnice u Požarevcu Dragana Stanojevića saznajemo da je Jezdimir još uvek životno ugrožen. Jezdimir Milić je u Opštu bolnicu Požarevac primljen u stanju hipotermije i dehidratacije. Znaci hipotermije su i dalje izraženi, i promrzline mogu dovesti do pogoršanja stanja. Njegovo stanje se intezivno prati a terapiji je potrebno dodati lek “Trental” koga nema u bolnici.

Jezdimirova supruga Radmila Milić takođe je uputila apel da se pomogne njenom suprugu.

TPKNEWS/Sat Tv

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker