TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Telo nestalog kuvara iz Srbije pronađeno u Dunavu kod Linca

Novosađanin Milorad Vlaović (39), koji je radio kao kuvar prethodnih osam godina u Austriji, misteriozno je nestao novembra prošle godine u Lincu, a njegova supruga potvrdila je da je austrijska policija nedavno iz Dunava u tom gradu izvukla njegovo telo.

Milorad Vlaović/Foto: Screenshot Facebook

Odmah nakon pronalaska tela sumnjalo se da se radi o nestalom Srbinu. Ipak, ta informacija je tek sada potvrđena.

– Tačno je, potvrdili su mi danas zvanično da je to Milorad. Imali smo neku nadu, ali eto. Rekli su mi da je razlog utapanje, a to bio nesrećan slučaj – rekla je njegova supruga Željka za portal Blic.

Milorad je poslednji put bio viđen 21. novembra na brodu u Austriji na kojem je radio i od tada mu se gubio svaki trag. Za njim je bila raspisana i Interpolova poternica, a sredinom decembra pojavila se informacija da je u gradu Štajeru viđen muškarac koji odgovara njegovom opisu, zbog čega je angažovana policija koja je pretraživala ceo region.

Međutim, krajem godine austrijska policija je izvukla telo iz Dunava u blizini Linca, a u startu se sumnjalo da je reč o Vlaoviću. Detalj koji je ukazao policiji da bi to mogao biti on jeste sat na ruci utopljenika, koji je isti kao onaj koji je nosio nestali kuvar. Sve vreme čekali su se rezultati obdukcije, koji su na kraju pokazali da se zapravo radi o Miloradu Vlaoviću.

(Tpknews.com/Blic)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker