GASNI KOTAO OD MILION DINARA: Umesto salvi uvreda dajte odgovor građanima Golupca zašto ste ih opet pokrali

Da ne bi bili monotoni i suvoparni malo da relaksiramo naše čitaoce. Kao jedan od velikih infra strukturnih projekata u ovoj godini pominjano je formiranje zavičajnog muzeja u Golupcu.

Raspop Mijović u sredini, sa njegove desne strane komandir policijske stanice u Golupcu i inspektor za privredni kriminal/Foto: Screenshot Facebook

Ovaj zavičajni muzej je trebao da bude smešten u zgradi komiteta. Objekat koji je pod zaštitom države. Kao i većina stvari tako i ovaj projekat nije mogao da prođe bez skandala.

Naime, načinjene su velike greške prilikom izrade projekta. Podrumska prostorija je ispod nivoa Dunava i prilikom svake veće atmosverske padavine podrumska prostorija napuni se vodom. Sredstva za kupovinu ovog objekta od vlasnika su sredstva iz budžeta svih građana opštine, a te građane niko ih nije pitao kako će biti potrošena.

Novac za sanaciju je obezbeđen iz EU fondova. Zbog mutnoće u ovom poslu nikada nije dobijena ni jedna saglasnost od nijednog javnog preduzeća. Epsa, Telekoma, P.P. Zaštita…

Ovakvi objekti su objekti za posete velikih narodnih masa i igrati se sa svim ovim veoma je opasno. Na objektu je odrađeno sve ono što bi svaki običan dunđer znao. Ravne i glatke površine. Mrežica i lepak, crep i cigla, a zapelo je oko podnih površina i lica zgrade.

Predpostavljamo da će botovi aktuelne opštinske vlasti zbog ovoga osuti salve uvreda na naš račun.

Međutim, umesto salvi uvreda neka aktuelne opštinske vlasti javnosti pokažu na uvid saglasnosti javnih preduzeća i građevinsku dozvolu. Neka daju odgovor zašto su u ovaj objekat ugradili gasni kotao koji vredi milion dinara.

(Mile Sova)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Kada budu policija i sudstvo očišćeni od kriminalca i potplativih sudija objasniće Mijović, odbornici i njegovi saradnici sve. Pevaće ko prvačići o svim pljačkama, ucenama, seksualnim uznemiravanjima, pretnjama neistomišljenicima… ZATO 17.12 GLASAJTE PO SAVESTI A NE PO UCENAMA. ZA GOLUBAC BEZ LOPOVA, DILERA I KRIMINALA.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker