UVREDILA SE: Zorana Mihajlović odložila svečani defile na Srebrnom jezeru

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović otkazala je danas svečano otvoranje rekonstruisanog puta Srebrno jezero-Zatonje.

Zorana Mihajlović

To je potvrđeno iz opštine Veliko Gradište.

Kako nezvanično saznajemo, Mihajlović je otkazala prisustvo ovom događaju koji je trebao da se održi u utorak 14. januara jer se uvredila zbog teksta koji smo juče objavili.

NAKON AFERE HAPŠENJA DIREKTORA: 14. januara, svečani defile Zorane Mihajlović na Srebrnom jezeru

U utorak 14. januara ministarka je nakon afere hapšenja v. d. generalnog direktora “Infrastrukture železnice Srbije” Miroljuba Jevtića zbog mita od 10.0000 evra, a koji je na saslušanju u policiji priznao krivično delo i rekao da je navodno deo novca davao Mihajlovićevoj na ruke, trebala je da svečanim defileom zajedno sa gradištanskom opštinskom delegacijom, otvori rekonstruisanu deonicu puta Srebrno jezero-Zatonje.

Na ovoj deonici Srebrno jezero-Zatonje urađena je rekonstrukcija postojećeg puta, u dužini od 10,5 kilometara, a koje su investirali “Putevi Srbije“. U odnosu na postojeći put širine 4,5 metra urađen je novi dvostruki asfaltni sloj, širine 5 metara, 60.000 m2 ukupne površine.

(Tpknews.com)

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker