PUNE RUKE POSLA ZA POLICIJU: U Braničevskom okrugu tokom vikenda isključeno iz saobraćaja 9 vozača

Saobraćajna policija u Braničevskom okrugu je tokom vikenda u okviru međunarodne akcije pojačane kontrole saobraćaja, isključila iz saobraćaja muškarca iz Požarevca zbog nasilničke vožnje, četvoricu stranih državljana koji su prekoračili brzinu i četvoricu koji su automobilima upravljali pod dejstvom alkohola.

Foto: ILustracija

Saobraćajna Policija je na putu Požarevac – Veliko Gradište zaustavila vozača (38) automobila „bmv“ koji je prekoračio brzinu za 92 kilometra na čas.

U Požarevcu, saobraćajna policija zatekla je rumunskog državljanina (50) koji je vozio „bmv“ brzinom od 136 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80.

U okolini Petrovca na Mlavi i Malog Crnića, patrola saobraćajne policije je zaustavila dvojicu austrijskih državljana, starosti 50 i 34 godine, koji su upravljali „mercedesom“ i vozilom „bmv“ brzinom od 97 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 50.

Patrola saobraćajne policije je u Velikom Gradištu zaustavila italijanskog državljanina (39), vozača „fijata“ koji je vozio brzinom od 81 kilometar na čas na mestu gde je dozvoljeno 50.

Saobraćajna policija je u Požarevcu zbog vožnje pod dejstvom alkohola iz saobraćaja isključila vozače „bmv“ (22), zastave“ (49), „punta“ (42) koji su automobilima upravljali sa 1,85, 1,63 i 1,60 promila alkohola u organizmu.

U Velikom Gradištu zaustavljen je vozač „volva“ (57) koji je vozio sa 1,38 promila alkohola u organizmu.

Svi vozači su po hitnom postupku sprovedeni u Prekršajni sud u Požarevcu, i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja.

PROČITAJ I

Jedan komentar

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker