IZRAELSKI RABIN UPOZORAVA: Tvrdi da vakcine protiv kovida pretvaraju ljude u gejeve (VIDEO)

Izraelski rabin Danijel Asor koji ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, upozorio je ljude da “ne primaju vakcinu protiv koronavirusa, jer će zbog nje da postanu gejevi”.

Screenshot

On je rekao i da je celokupna svetska vakcinacija delo “zle svetske vlade”, koja želi da “uspostavi novi poredak u svetu”.

“Svaka vakcina napravljena od embrionalnog supstrakta, a mi o tome imamo dokaze, izaziva obrnute tendencije. Vakcine se uzimaju iz embrionalne podloge, a to su radili i ovde”, napisao je u svom saopštenju, aludirajući na homokseksualnost, prenosi portal Israel Hayom.

Nakon neosnovanog uspostavljanja između vakcine i homoseksualnosti, Asor je nastavio da tvrdi da ima istina u raznim teorije zavere u vezi sa pandemijom kovida-19.

Svetsku zdravstvenu organizaciju i kompanije koje razvijaju vakcine, kao što su Fajzer i BioNTech nazvao je “zločinačkim organizacijama”, tvrdeći da je virus “namerno pušten kako bi se smanjila globalna populacija”.

Iz izraelske gej organizacije Havruta, dali su sarkastičan odgovor na ovakve neosnovane Asorove tvrdnje, rekavši da ako vakcina menja seksualnu orijentaciju osobe, onda jedva čekaju da pozdrave nove članove.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker