P. J. iz okoline Požarevca, vozila sa 1,96 promila alkohola u krvi!

U sedmodnevnoj kontroli sprovedenoj na području Braničevskog okruga, policija je iz saobraćaja isključila 10 vozača zbog alkoholisanog stanja.

Na području PU Braničevskog okruga, tokom predhodne nedelje, dogodilo se ukupno 15 saobraćajnih nezgoda.

U ovim saobraćajnim nezgodama 1 lice je zadobilo teže telesne povrede i 3 lisa su lakše povređena.

Saobraćajne nezgode dogodile su se zbog neprilagođene brzine stanju puta i uslovima saobraćaja i nedržanja potrebnog odstojanja između vozila.

Protekle nedelje iz saobraćaja su isključena 10 vozača zbog upravljanja pod dejstvom alkohola. Policija je ovim vozačima putničkih motornih vozila odredila zadržavanje zbog teške alkoholisanosti.

Među njima je najviše alkohola u krvi, 1,96 promila, imala P. J. iz okoline Požarevca. U Braničevskom okrugu veoma retko se dešava da žene vozači nadmaše muškarce u alkoholisanosti.

Ubedljivi rekord među ženama za sada drži V.S. iz Petrovca na Mlavi, kojoj je upravljala autom sa 3,09 promila alkohola u krvi. Među muškarcima na prvom mestu je D. D. iz okoline Žabara, kojem je u maju ove godine izmereno 5,24 promila.

Novčane kazne izrečene su za 283 vozača uglavnom zbog neprilagođene brzine.

Tokom predhodne nedelje saobraćajna policija podnela je i 38 prekršajnih prijava. Najviše prijava podneto je zbog neprilagođene brzine, 19 automobila odneo je “pauk” i doneto je 30 Rešenje o uklanjanju vozila.

TPKNEWS/M.L.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker