POČELA IMUNIZACIJA U VELIKOM GRADIŠTU: Zamenik predsednika opštine pelcovan, uskoro će i predsednik

U Velikom Gradištu juče je počela vakcinacija protiv virusa korona u cilju masovne imunizacije stanovništva.

Foto: Promo

Tom prilikom, punkt za vakcinaciju u Domu zdravlja obišao je predsednik opštine Dragan Milić u pratnji načelnika zdravstvene zaštite odraslog stanovništva i koordinatora za vakcinaciju Nedeljka Vasića i sekretara Crvenog krsta Olivera Stojanovića.

Kako u ovoj ustanovi kažu, prvi dan imunizacije protekao je po planu. Vakcinu je primila 71 osoba sa prijavljenog spiska, bez, za sada, neželjenih reakcija.

Budući da je odaziv veoma dobar očekuje se da narednih dana bude imunizovan veći broj lica. Na taj način se iskazuje odgovornost najpre prema sebi, a zatim i prema svojim bližnjima.

Foto: Promo

Vakcinu protiv Covid-19, kao primaran građanin, prvi je primio zamenik predsednika opštine Veliko Gradište Slađan Marković, a ako u narednim danima ne bude neželjenih reakcija kod već vakcinisanih lica, vakcinisaće se i predsednik opštine Dragan Milić.

Marković je ovom prilikom uputio poziv građanima da se odazovu na imunizaciju kako bi zaštitili sebe i druge i sprečili dalje širenje virusa.

Prijavljivanje za vakcinaciju moguće je telefonom preko pozivnog centra na broj 0800222334, od 8 do 20 sati svakog dana, preko upitnika na sajtu E-Uprave kojem se može pristupiti i preko sajta opštine Veliko Gradište kao i odlaskom u Crveni krst Veliko Gradište, od 8 do 14 časova.

Jedan komentar

  1. Da li sam ja to dobro pročitao: ” A, ako u narednim danima ne bude neželjenih reakcija kod većine vakcinisanih lica, vakcinisaće se i predsednik opštine Dragan Milić”???!!! To praktično znači, da su sva vakcinisana lica, zamorčići predsednika opštine. Ovo je školski primer egoizma i licemerja. Možda se to predsednik opštine, ugleda na predsednika države, koji isto tako šalje svoje podređene saradnike na vakcinaciju, dok on i njegovi roditelji, koji imaju preko 75 godina, nisu vakcinisani.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button
Close
Close

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker