TUŽILAŠTVO UTVRĐUJE KO JE VLASNIK JAGNJETA: Šokantni detalji filmske potere za ukradenom životinjom na Požarevačkom putu! (VIDEO)

Trojica muškaraca navodno ukrali jagnje u Maloj Krsni, a potom ga strpali u fiata i pobegli. To su videla četvorica mladića, koji su počeli da ih jure golfom. Na raskrsnici su se sudarili i svi sleteli s puta.

Screenshot

Sedam osoba povređeno je u bizarnoj saobraćajnoj nesreći koja se u utorak u dva sata posle ponoći dogodila na putu između Male Krsne i Požarevca, kada su se dva automobila sudarila tokom potere za – jagnjetom!

Kako saznajemo, sumnja se da su trojica muškaraca starosti 49, 39 i 24 godine preskočili ogradu dvorišta u Maloj Krsni i ukrali životinju iz obora, a potom je strpali u „fiat punto“ i pobegli. Međutim, to su navodno videla četvorica mladića – dvojica starosti 18 godina i još dvojica od 16 i 27 godina – koji su odmah seli u „golf“ i započeli poteru za njima po Požarevačkom putu.

– Jurnjava je bila gotovo filmska. Automobili su sve vreme bili na ivici sudara. Mladići iz „golfa“ pokazivali su iz vozila beguncima da se zaustave i ablendovali im, ali ih oni nisu poslušali. Tada su počeli da se udaraju bočnim stranama automobila. Najednom, kada su se malo jače sudarili na jednoj raskrsnici, oba vozila su sletela s puta i prevrnula se. Svi putnici su ostali zaglavljeni unutra – navodi naš izvor.

Visualizza questo post su Instagram

Un post condiviso da 192.RS (@192_rs)

Hitnu pomoć i vatrogasce pozvao je slučajni prolaznik. Koliko je sudar bio strašan, govori činjenica da su vatrogasci bili prinuđeni da seku vozila kako bi spasli putnike.

– Muškarci iz „fiata“, koji su navodno ukrali jagnje, bili su bez svesti po dolasku vatrogasaca i Hitne pomoći, dok su mladići iz „golfa“ bili u stanju šoka. Navodni begunci su prevezeni u bolnicu, a mladići iz drugog vozila su prošli s lakšim povredama. Vozač „golfa“ imao je probnu vozačku dozvolu, a njemu i drugom vozaču uzeti su krv i urin kako bi se utvrdilo da li su bili pod uticajem droge ili alkohola – dodaje naš sagovornik.

Ubrzo je na mesto nesreće pristigla i policija. Službenici su najpre primetili jagnje koje je, nepovređeno, paslo travu i blejalo pored puta, a zatim i smrskane automobile.

– Svi učesnici u nesreći, kada im je ukazana neophodna pomoć, dali su izjave. Navodni lopovi rekli su policiji da ne znaju kako se jagnje tu našlo i da ga nisu ukrali, dok su mladići iz drugog vozila tvrdili da su oni lopovi. Policija je potom preuzela jagnje i utoplila ga, budući da se treslo od hladnoće – objašnjava naš sagovornik.

O slučaju je obavešteno nadležno tužilaštvo u Smederevu, a trenutno se utvrđuje i ko je vlasnik jagnjeta.

(Tpknews.com/Alo!)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Predlažem da Željko Mitrović pošalje svoje snimatelje i voditeljku emisije DNK, kako bi se uporedio DNK ovce i jagnjeta i utvrdilo se ko je vlasnik. Koja bi to gledanost bila?! Posebno sada, kada je Lepi Mića napustio zadrugu (čitao sam u Kuriru), pa je pala gledanost.😅😅😅

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker