MINISTARKA ZATAŠKAVA? Potpuno izgorelo 200 metara trake na kopu “Drmno” kod Kostolca (VIDEO)

Na kopu “Drmno” kod Kostolca, u ponedeljak u večernjim satima buknuo je požar na traki broj 37, saznaje TPKNEWS od izvora iz Elektroprivrede Srbije koji je želeo da ostane anoniman.

Screenshot

Kako ističe naš sagovornik uzrok požara još uvek je nepoznat, a potpuno je izgorelo oko 200 metara trake.

– Na lice mesta bila je policija i obavila uviđaj i svim radnicima iz smene je urađen alko-test. Izgorela je cela sekcija i to je sada sve pod vodom, čak i bager SRS-2000 je potopljen i van funkcije, dok ministarka Zorana Mihajlović, uz pretnje, pokušava ceo događaj da zataška – ističe naš sagovornik.

Inače, ovo je šesta havarija u sistemu Elektroprivrede Srbije u poslednjih mesec dana.

.(Tpknews.com)

PROČITAJ I

7 Komentari

  1. Министарка је зрела за смену одавно. Влада она још из времена Г17+ и стално се прави паметна. Њени резултати су тотално уништавање свега за шта се ухватила

  2. Све је почело још прошле јесени, извештавањем како нема горег ваздуха него у Србији, да би се сада нешто често учестале ,,хаварије” на термоелектранама, а све са нешто учесталим медијским извештавањима о предности нуклеарки.
    Ко чита између редова, постаје му јасно да је одавно почела кампања да се у Србији, у јавности створи слика како су термоелектране нестабилне и не би требало на њих рачунати, него почети мислити на – нуклеарке!
    https://www.politika.rs/scc/clanak/496113/Економија/Ове-године-одлука-о-модуларним-нуклеарним-електранама

  3. partijsko zapošljavanje u Epsu daje rezultate,raspad sistema.Hitna promena vlasničke strukture u A.D.EPS ako nije kasno

  4. Србин који слави Српску Нову Годину! каже:

    Ништа зато, ту је поп Бата са својим кумом, балгословиће све те траке ако и изгореле, па нек иде живот!

  5. Sreca pa je bilo ljudi koji znaju sta se stvarno desilo, inace bi se ovakva laz jako brzo prosirila.
    Informacija pre utvrdjivanja je osnova novinarstva.

  6. Juče sam gledajući TV N1 saznao da je došlo do požara u kopu Drmno i da je pored trake,izgoreo i bager, informaciju su izneli zaposleni u EPS-u!
    To je “normalno”,jer SNS kriminalni kartel zapošljava nesposobne partijske kadrove na visokim položajima u javnim preduzećima i ustanovama!
    Tačno se zna ko je i koliko uništio i opljačkao državu,javna preduzeća i građane!?!
    Psihopate-vlastodršci-kabadahije, tajkune-lopine i ostala UDBA-ŠKA fukara,već 35 godina nekažnjeno pljačkaju, uništavaju i siluju državu i sve njene građane!
    Od 1995. pa sve do danas, opljačkano i izneto iz Srbije je preko 650 milijardi dolara i to sve preko pljačkaške privatizacije,krađe budžeta, akcionog fonda, pljačkanja društvenih kombinata i preduzeća,kao i pljačke državnih banaka i devizne štednje!
    Svakom punoletnom građaninu Srbije je ukradeno po 250 000 evra,zbog ne sprovođenja vaučerske privatizacije (po Češkom modelu,40% građani,a 60% država).
    I zato POBUNA DO SLOBODE!!!

    Potrebno je uraditi samo 3.stvari!!!

    1.Raspustiti UDBU (tajnu policiju), otvoriti tajna dosije i na osnovu njih sprovesti LUSTRACIJU!
    2.Pohapsiti sve vlastodršce-kabadahije i tajkune-lopine,i to od 1991. procesuirati ih,osuditi i oduzeti im svu imovinu i novac, naravno i članovima njihove porodice!
    3.Kompletnu pljačkašku privatizaciju poništiti,konfiskovati sav novac i imovinu vlastodršcima-kabadahijama i tajkunima-lopinama,nakon toga izvršiti vaučersku privatizaciju po Češkom modelu!

    Bukagije i LUSTRACIJA za sve vlastodršce-kabadahije i tajkune-lopine!!!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker