TRAGIČNA SMRT: Kamiondžija iz Srbije stradao u Rumuniji tokom pljačke njegovog kamiona

Vozač kamiona iz Srbije, Dušan Stević, preminuo je tokom pokušaja pljačke njegovog vozila u Rumuniji.

Foto: Screenshot/facebook

Vest o smrti muškarca iz Jagodine, podelile su njegove kolege u okviru Fejsbuk grupe “Drug sa druma – open group”. Kako se navodi, do smrti je došlo kada je organizovana grupa lopova pokušala da provali u njegov kamion dok je spavao u njemu. Tom prilikom navodno su koristili gas, koji je nažalost izazvao zastoj srca kod Dušana.

– Drage kolege, napustio nas je još jedan naš kolega iz Jagodine. Prema informacijama koje sam dobio, kolega je život izgubio u Rumuniji. Prokleti “OTIMAČI/LOPOVI” naprskali su kabinu dok je Dule spavao i njemu je srce stalo – započeo je post jedan od članova grupe.

U daljem toku obraćanja, on je skrenuo kolegama pažnju na činjenicu da je Dušan brinuo o supruzi Jovani, kao i o dvoje maloletne dece, kojima je sada potrebna svaka vrsta pomoći.

– Iza sebe ostavio je suprugu i maloletnog sinčića Aleksandra i ćerkicu Lenku. Dok je Dule bio živ brinuo je o njima, a sada ako mi ne pomognemo zaista nema ko. Zamolio bih sve kolege da pomognu finansijski koliko mogu supruzi pokojnog kolege Duleta – napisao je on na kraju obraćanj unutar grupe.

Foto: DRUG SA DRUMA – OPEN GROUP/Facebook/Screenshot

U komentarima koji su nastupili ispod objave, kolege su se dirljivim rečima opraštale od Dušana.

“Laka mu crna zemlja, srećni putevi nebeski, a porodici najiskrenije saučešće”, “Dule je bio odličan i kao čovek i kao kolega. Saučešće porodici”, “Nadam se da će biti odziva za pomoć ovoj porodici od članova ove grupe, direktan račun vam je ostavljen, a što se tiče članova DsD, unutar male grupe, sigurno nećemo okrenuti glavu”, samo su neki od komentara koji su se nizali.

Za sada nije poznato kada je došlo do smrti Dušana Stevića, kao ni da li su počinioci privedeni licu pravde.

(Tpknews.com/Agencije)

PROČITAJ I

Jedan komentar

  1. Dok drumski pirati po Rumuniji ubijaju naše ljude, pojedinci iz naših krajeva tradicionalno teže da se po svaku cenu ujedine sa ovim narodom.

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker