SKANDAL U PETROVCU NA MLAVI: Profesor psihički bolesnik nas maltretira, molimo vas pomozite nam! (AUDIO SNIMAK)

Učenici Srednje škole „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi, obratili su nam se za pomoć, jer ih kako kažu, profesor muzičkog Ljubiša Milivojević (46) psihički, a nekad i fizički maltretira.

Profesor muzičkog Ljubiša Milivojević

Kako su učenici za “TPKNEWS” ispričali: “Obratili smo se vama jer želimo da zaustavimo nasilje u Srednjoj školi „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi. Tamo već godinama profesor muzičkog Ljubiša Milivojević koji je psihički bolesnik maltretira učenike fizički i psihički. O tome smo, kako mi, tako i učenici pre nas, u više navrata skrenuli pažnju i upozoravali nadležne u školi, ali to ništa nije pomoglo i tako već godinama”, rekli su nam učenici zatraživši od nas da ostanu anonimni, jer se plaše reakcije profesora ako budemo ovo objavili.

Učenici su nam ispričali da se većina dece na njega žali jer zbog mentalnog stanja u kome se nalazi, u više navrata kada dođe na čas on počne da preti i da ih omalovažava ukoliko neko odbije da radi onako kako on kaže, i naziva ih svim mogućim pogrdnim rečima. Na časovima ih uči čak i da je duvanje trave sasvim normalno. Kako su nam deca rekla, u par navrata je svima redom čak lupao i čvrge.

Da bi deca potkrepila sve ovo što su nam ispričali, dostavila su nam i audio snimak koji su telefonom snimili za vreme jednog njegovog časa, šta ih njihov profesor uči.

OVDE MOŽETE DA PRESLUŠATE AUDIO SNIMAK

Potvrđeno nam je od izvora iz PS Petrovac, da je u petak profesora muzičkog Ljubišu Milivojevića (46) prijavio direktor Srednje skole “Mladost” Aleksandar Filipović, jer mu je preko trećeg lica Milivojević pretio, i zbog toga ga je policija u petak privela na saslušanje, nakon čega je pušten.

Iako je na samom početku bilo pokušaja da se ceo ovaj slučaj zataška od strane nadležnih iz škole, a i opštine Petrovca na Mlavi. Direktor Srednje skole “Mladost” Aleksandar Filipović, nakon našeg pritiska je popustio i potvrdio da su svi zaposleni u školi bili upoznati sa time da je profesor Milivojević psihički bolesnik. Takođe, i direktor Filipović nam je potvrdio da je u petak pozvao policiju, ali ne zbog pretnji koje mu je Milivojević uputio kao što je nama rekao naš izvor iz PS Petrovac, već zbog toga što je Milivojević na bolovanju jer ima određenih psihičkih problema. “Ja jesam pozvao policiju da kolegu udalji iz škole jer je već duže vreme na bolovanju, a ipak želi da dolazi u školu jer trenutno nije svestan svoje bolesti”, napisao nam je direktor Filipović.

 

Screenshot

Inače, kako smo saznali, profesor muzičkog Ljubiša Milivojević (46) pored toga što ima psihičkih poremećaja on konzumira i marihuanu, par puta je hteo da izvrši samoubistvo, a ima i zabranu prilaska deci i njegovoj bivšoj supruzi zbog nasilničnog ponašanja.

Međutim, bez obzira što Ljubiša Milivojević (46) ima podebeo dosije, i na koga se dosta učenika žali na njegovo nasilničko ponašanje za vreme nastave, on je predavao u Srednjoj školi „Mladost“ u Petrovcu na Mlavi, OŠ „Žarko Zrenjanin“ Veliko Laole i OŠ „Branko Radičević“ Melnica/Stamnica.

M.L.

PROČITAJ I

2 Komentari

  1. A i direktor srednje skole nam je do mojega.. pa pogledajte ga samo.. nemoguce da se niko ne seca cuvenog filipa iz mladjih dana, kad je imao dugu kosu i drustvo huligana, koji su se nalivali po kaficima a onda merkali koga da biju ili provociraju.. i pored svega toga, devojke su trcale za njima, pileci mozgovi.. Kako se niko ne seca kako je i koje to velike skole zavrsio, sta uopste kvalifikuje tu barabu da bude direktor obrazovne ustanove. Ne, nemojte se pitati kako je to moguce, idite kod njega i smeskajte se onako lazno, kako bi vam zaposlio cerku, ili sredio dvojku za sina. Gadite mi se svi!

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker