TRAGEDIJA KOD POŽAREVCA: Nastradao osamnaestogodišnji mladić, drugi, maloletni, teško povređen!

Na lokalnom putu Brežane-Živica, kod Zabelske petlje u petak, oko jedan sat posle ponoći, desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula, dok je druga zadobila teške telesne povrede opasne po život.

Foto: Ilustracija

Nesreća se dogodila kada je vozač „Fiata-punto“ S.M (18) iz Batovca, kod Požarevca, usled neiskustva velikom brzinom ušao u krivinu. Tom prilikom izgubivši kontrolu nad vozilom sleteo je sa puta i direktno udario u drvo. Usled siline udara S. M je na mestu ostao mrtav, dok je njegov drug A.M.(17), koji je sedeo na mestu suvozača, zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Lekari iz hitne pomoći koji su brzo stigli na mestu nesreće mogli su samo da konstatuju vozačevu smrt, dok su maloletnog suvozača zbog težine povreda hitno prebacili u beogradski Urgentni centar, gde se tamnošnji lekari bore za njegov život.

Kako smo saznali, od izvora bliskom istrazi, vozač nije imao položeni vozački ispit, a da li je imao alkohola u krvi, znaće se tek posled dobijanja rezultata odbdukcije, koju je naložio dežurni tužilac Osnovnog tužilaštva u Požarevcu.

Prema rečima našeg izvora taj put nije puno prometan, pa se na njemu mnogi mladići dokazuju vozeći prebrzo i vratolomno, što je, najverovatnije, i uzrok ove saobraćajne nesreće sa tragičnim ishodom.

Kako saznajemo, S.M (18) iz Batovca, koji inače živi u Italiji, u svoje rodno mesto je došao na odmor, a pre dve nedelje proslavio je i svoje punoletstvo. Njegovi roditelji koji su se nakon njegovog punoletstva vratili nazad u Italiju zbog posla, trebali su danas da se vrate u Srbiju zbog zakazane proslave punoletstva kod njihovih rođaka.

TPKNEWS/M.V.

PROČITAJ I

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Back to top button

Otkriven AdBlocker

Da bi ste nastavili dalje sa čitanjem objave, isključite AdBlocker